Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijn met print op maat

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw raam te dekken? Bedrukt rolgordijn op maat is jouw oplossing! Gebruik je favoriete foto, het logo van je favoriete voetbalclub of een andere favoriete afbeelding; wij bedrukken het voor jou en leveren het binnen 14 dagen bij je thuis. Met bedrukt rolgordijn kan je niet alleen gezelligheid in huis halen maar ook stijlvolle privacy creëren.

>> Reken uit wat het jouw bedrukte rolgordijn op maat gaat kosten

Ideaal voor personalisatie en huisstijlen door tot in de details! Met bedrukte rolgordijnen creëer je nieuwe mogelijkheden voor jezelf.

Rolgordijn met een eigen print laten maken
Laat je foto bedrukken op een rolgordijn. Het rolgordijn wordt op maat gemaakt en dat met jouw eigen afbeelding of een afbeelding die je heel leuk lijkt op een rolgordijn

Rolgordijn met een print

Rolgordijn met een print. Onze rolgordijnen worden UV-geprint en zijn kreukvrij én verduisterend. De print is standaard alleen zichtbaar aan de binnenzijde van het rolgordijn. Wil je dat de print zichtbaar is aan de buitenzijde? Dit is ook mogelijk. Dit dien je aan te geven bij de opmerking. De zijde die niet geprint wordt is blanco. Rolgordijn met een print. Perfect voor de aankleding van een restaurant, een kantooromgeving, winkelruimte of als decoratie in huis.

>> Reken uit wat het je bedrukte rolgordijn op maat gaat kosten

Rolgordijn met eigen opdruk

Het laten maken van een rolgordijn met een eigen opdruk is nog niet bekend in Nederland. Wij zijn er als een van de eerste ermee begonnen. Wij zoeken indien nodig samen naar een mooie afbeelding en laten deze speciaal voor jou op maat maken. Het is ook mogelijk om een eigen opdruk te leveren. De gewenste afbeeldingen kan je vooraf of achteraf afstemmen met een van onze specialisten.

Om rekening mee te houden

De rolgordijnen worden kant-en-klaar geleverd met de bediening aan de linker- of rechterzijde, een maximale breedte van 350 cm en maximale hoogte van 300cm. Je mag zelf beslissen hoe groot het rolgordijn mag worden. Heb je een vraag met betrekking tot de afbeelding of het rolgordijn? Geef dit wel even aan ons door via de mail nadat u een bestelling hebt geplaatst. Jij levert ons de bestanden per mail of bijvoorbeeld via wetransfer. Deze bestanden worden door ons gecontroleerd op de kwaliteit.

De bestanden worden door jou aangeleverd na de bestelling. Het is mogelijk om vooraf de bestanden te laten controleren. 

Kleurstalen

Voor dit product kan je geen kleurstalen aanvragen. De kleur van de onbedrukte zijde van de stof is licht grijs. De bedrukte zijde is gewoon wit. Hierdoor komt de afbeelding beter tot zijn recht.

Rolgordijn met een print