Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Bedrukt rolgordijn op maat

Bedrukt rolgordijn op maat. Voor degenen die iets anders willen dan de standaard rolgordijnen zijn er de bedrukte rolgordijnen. Dit unieke concept maakt het mogelijk om zelf uw afbeelding te laten bedrukken. Wij zorgen er dan voor dat uw persoonlijke rolgordijn op maat bij u thuis wordt afgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van uw kind, het logo van uw favoriete voetbalclub of een andere favoriete afbeelding.

>> Reken uit wat het uw bedrukte rolgordijn op maat gaat kosten

Ideaal voor personalisatie en huisstijlen door tot in de details! Met bedrukte rolgordijnen creëert u nieuwe mogelijkheden voor u zelf.

Rolgordijn met een print

Rolgordijn met een print. Onze rolgordijnen worden UV-geprint en zijn kreukvrij én verduisterend. De print is standaard alleen zichtbaar aan de binnenzijde van het rolgordijn. Wilt u dat de print zichtbaar is aan de buitenzijde? Dit is ook mogelijk. Dit dient u aan te geven bij de opmerking. De zijde die niet geprint wordt is blanco. Rolgordijn met een print. Perfect voor de aankleding van een restaurant, een kantooromgeving, winkelruimte of als decoratie in huis.

>> Reken uit wat het uw bedrukte rolgordijn op maat gaat kosten

Om rekening mee te houden

De rolgordijnen worden kant-en-klaar geleverd met de bediening aan de linker- of rechterzijde, een maximale breedte van 300 cm en maximale hoogte van 240 cm. Uiteraard is het ook mogelijk om de breedte bijvoorbeeld op 240 en de hoogte op 300cm aan te leveren. Geef dit wel even aan ons door via de mail nadat u een bestelling hebt geplaatst. U levert ons de bestanden per mail of bijvoorbeeld via wetransfer. Uw bestanden worden door ons gecontrolleerd op een paar belangrijke punten.

U levert uw bestand aan na uw bestelling

Kleurstalen

U kunt voor dit product geen kleurstalen aanvragen. Wilt u voelen op welke stof wij het rolgordijn bedrukken? Uw stof wordt bedrukt op een verduisterende stof. De kleur van de stof is wit en de onbedrukte zijde heeft een coating waardoor het rolgordijn zonsverduisterend is. Hierdoor komt uw beeld beter tot zijn recht.