Menu
  • Snelle levering
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Bedrukte rolgordijn op maat

Voor degenen die iets anders willen dan de standaard rolgordijnen zijn er de bedrukte rolgordijnen op maat. Dit unieke concept maakt het mogelijk om zelf uw afbeelding te selecteren. Wij zorgen er dan voor dat uw bedrukte rolgordijn op maat bij u thuis wordt afgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van uw kind, het logo van uw favoriete voetbalclub of een andere favoriete afbeelding.

Ideaal voor personalisatie en huisstijlen door tot in de details! Met bedrukte rolgordijnen creëert u nieuwe mogelijkheden voor u zelf.

Kreukvrij én verduisterend

Onze rolgordijnen worden UV-geprint en zijn kreukvrij én verduisterend. De print is alleen zichtbaar aan de binnenzijde van het gordijn. De raamzijde is blanco. Perfect voor de aankleding van een restaurant, een kantooromgeving, retailruimte of als decoratie in huis.

Om rekening mee te houden

Rolgordijnen worden kant-en-klaar geleverd met de bediening aan de linker- of rechterzijde, een maximale breedte van 300 cm en maximale hoogte van 240 cm. Houdt er tijdens het bestellen wel rekening mee dat u een smaller én langer bestand aanlevert. Waarom? Voor het rolsysteem berekenen we een marge van 3,5 cm in de breedte. Voeg bovenaan een marge van 30 cm voor het oprollen toe en onderaan 12 cm voor de tunnel.

Toch liever traditioneel rolgordijn bestellen?

Wilt u geen gekkigheid? Toch liever licht doorlatende, verduisterende of transparante rolgordijnen bestellen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren rolgordijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding in maar liefst 40 verschillende kleuren.