Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Woont u in de buurt van Arnhem en bent u op zoek naar raamdecoratie voor in uw slaapkamers of voor in de woonkamers? Bij ons bent u aan het juiste adres voor rolgordijnen en duorolgordijnen. Wij leveren al meer dan 12 jaar zonwering op maat en bieden u de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Het bestellen van een zonwering is nog nooit zo makkelijk geweest!

Al 12 jaar gespecialiseerd in rolgordijnen!

Rolgordijn op maat Arnhem

Wij zijn gespecialiseerd in het maken rolgordijnen op maat. Ook bij u in de buurt. U kunt bij ons tot maximaal 350cm breed rolgordijnen op maat laten maken. Hier zijn wij dan ook heel uniek in! De rolgordijnen die wij leveren worden in Nederland gemaakt en hebben daardoor een snellere levertijd.

Aanbieding op rolgordijnen

Nu vanaf € 49,95 per raam

Soorten rolgordijnen op maat

Bij ons heeft u de keuze uit de traditionele rolgordijnen en unieke rolgordijnen. Onder traditionele rolgordijnen verstaan wij licht verduisterend, verduisterend en transparante rolgordijnen. Naast deze soorten rolgordijnen zijn wij ook als enige uniek in het maken van rolgordijnen met een bedrukking. Denk hierbij aan een afbeelding die u door ons op het rolgordijn laat bedrukken.

Licht verduisterende rolgordijnen

De licht verduisterende rolgordijnen zijn ideaal voor in uw woonkamer, maar worden ook regelmatig voor in de slaapkamers toegepast. Deze type rolgordijnen worden ook wel licht doorlatend of semi-verduisterend genoemd. Het is van belang om te weten dat de kleur van het rolgordijn uiteindelijk bepaalt hoeveel licht er naar binnenkomt. Zo adviseren mensen die op zoek zijn naar een rolgordijn voor in de slaapkamers geen witte rolgordijnen te nemen. Mensen die bijvoorbeeld zwarte rolgordijnen op maat willen laten maken zouden in principe ook genoegen kunnen nemen met licht verduisterende rolgordijnen.

Verduisterend rolgordijnen

Houdt er rekening mee dat het kijken naar uw tv lastiger is als u veel zonlicht heeft in uw woonkamer. Voor deze mensen adviseren wij om verduisterende rolgordijnen te nemen. Deze rolgordijnen hebben een speciale coating aan de achterzijde. Dankzij deze eigenschap zijn zelfs lichtkleurige rolgordijnen verduisterend. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar witte rolgordijnen voor in de slaapkamers? Kies dan voor verduisterend!

Transparant rolgordijnen

Heeft u een prachtige uitzicht en wilt u zonwering meer als decoratie gebruiken? Kies dan voor transparante rolgordijnen. Deze rolgordijnen hebben hele kleine gaten en laten licht door. Let op: ze zijn fraai, maar zijn niet verduisterend. U kunt bij deze type rolgordijnen van buiten gezien worden.

Bedrukte rolgordijnen

Voor degenen die iets anders willen dan de standaard rolgordijnen zijn er de bedrukte rolgordijnen op maat. Dit unieke concept maakt het mogelijk om zelf uw afbeelding te selecteren. Wij zorgen er dan voor dat uw bedrukte rolgordijn op maat bij u thuis wordt afgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van uw kind, het logo van uw favoriete voetbalclub of een andere favoriete afbeelding.

Ideaal voor personalisatie en huisstijlen door tot in de details! Met bedrukte rolgordijnen creëert u nieuwe mogelijkheden voor u zelf.

Duorolgordijn op maat Arnhem

Wij leveren naast rolgordijnen op maat ook duorolgordijnen in Arnhem met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Wie op zoek is naar duo-rolgordijn voor in zijn of haar woonkamer is bij ons aan het juiste adres!

Aanbieding op Duorolgordijn

Nu vanaf € 69,95 per raam

Soorten duo rolgordijn

Duorolgordijnen worden ook wel eens zebra’s of roljaloezieën genoemd. U kunt bij ons tot maximaal 280cm breed duorolgordijnen op maat laten maken. Ook voor duo rolgordijnen hanteren wij zeer korte levertijden. De duo-rolgordijnen worden bij ons standaard meegeleverd met een luxe cassettesysteem. De duorolgordijnen die wij hebben worden hieronder toegelicht:

Licht verduisterende duo rolgordijnen

De duorolgordijnen worden vaker toegepast voor in de keuken, gang of in de woonkamer. Het komt zelden voor dat men op zoek is naar duo-rolgordijnen voor in de slaapkamers. De meeste duorolgordijnen zijn licht verduisterend. U bepaalt zelf hoeveel licht er binnenkomt.

Verduisterend duo rolgordijn op maat

Voor mensen die graag van donker houden zijn er de verduisterende duorolgordijnen en laten geen licht door als u dat wenst.

Waarom Mijnrolgordijnopmaat.nl?

Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Omdat wij zoveel vertrouwen hebben in onze producten bieden wij u maar liefst twee jaar garantie voor duo rolgordijnen.

Rolgordijn licht verduisterend op maat
goedkoop-licht-verduisterend-rolgordijn-op-maat-laten-maken

Bel mij terug