Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 135 cm breed

Rolgordijn 135 cm breed. Zoek niet verder, want bij ons heeft u keuze uit verschillende soorten stoffen voor de beste prijs/kwaliteitverhouding. Of u nou een rolgordijn voor in de woonkamer of voor in de slaapkamer zoekt. De mooiste rolgordijnen op maat vindt u bij ons. Bent u benieuwd wat een rolgordijn 135 breed mag kosten? Helemaal speciaal voor u op maat? Maak gebruik van onze handige rekentool.

Soorten rolgordijnen 135 breed

U krijgt bij ons de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten rolgordijnen. Verduisterend, licht doorlatend en transparant rolgordijn. Al deze soorten stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende, prachtige kleuren.

Let op: licht verduisterend houdt in dat u alsnog last kunt krijgen van de zon. Wij adviseren u om sowieso gebruik te maken van onze gratis kleurstalenservice.
Witte rolgordijnen worden vaak gekozen voor in de slaapkamers. Ons advies is om wel voor 100% verduisterend rolgordijn te kiezen. Hiermee voorkomt u slechte nachtrust.

Duo rolgordijn 135 cm breed

Duo rolgordijn 135 cm breed leveren wij in zowel licht doorlatende stoffen als verduisterende duo rolgordijnen. Wanneer u kiest voor verduisterende roljaloezieën kunt u overdag slapen zonder gestoord te worden door daglicht. De duo rolgordijnen zijn ideaal voor de woon- en eetruimte. Roljaloezieën zijn vergeleken met rolgordijnen net iets gezelliger.