Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 150 cm breed

Rolgordijn 150 cm breed. Bent u op zoek naar een oplossing omdat u veel last heeft van de zon? Is uw raam 1.50 breed en bent u op zoek naar Rolgordijn 1.50 breed? Wij leveren rolgordijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding in maar liefst 40 verschillende kleuren. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen.

Rolgordijnen 150 cm breed

Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl bestaat de collectie rolgordijnen uit verduisterende rolgordijnen, licht doorlatende rolgordijnen (ook wel semi transparante rolgordijnen), en transparante rolgordijnen. De licht doorlatende rolgordijnen worden meestal gebruikt voor in de woonkamers en donkere kleuren in de licht doorlatende soorten meestal voor in de slaapkamers. Bent u op zoek naar een zonwering voor in uw slaapkamer en heeft u regelmatig te kampen met slaapproblemen? Wacht niet langer en bestel snel en eenvoudig uw verduisterende rolgordijnen op maat.

Duo Rolgordijn 150 breed

Duo rolgordijn 150 breed. Wat nu helemaal de trend is voor uw ramen zijn de duo rolgordijnen. Wellicht heeft u deze al bij uw buren of familieleden gezien. Soms worden ze ook wel roljalozieën genoemd of zebra gordijnen. Met een duo rolgordijn bepaalt u hoeveel lichtinval u wenst. Dit is mogelijk omdat het duo rolgordijn bestaat uit twee lagen stof. Met een kettingbediening is het mogelijk om de horizontale banen eenvoudig te bedienen. Een duo rolgordijn biedt niet alleen meer functionaliteit, het geeft ook meer sfeer. Wie op zoek is naar duo rolgordijn 150 cm breed is bij ons op het juiste adres!

Kleurstalen: Duo Rolgordijn en rolgordijn 150

Weet u nog niet precies welke kleur rolgordijn u voor uw ramen wenst? Twijfel niet langer en maak gratis en vrijblijvend gebruik van onze kleurstalenservice.
Omdat wij onze kleurstalen extra groot leveren krijgt u een betere indruk van de kleur en het materiaal van de stof.