Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 170 cm breed

Rolgordijn 170 cm breed. Krijgt u last van de zon en bent u op zoek naar rolgordijn in de breedte van 170 breed? Wilt u een rolgordijn bestelen met en uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding? Maak dan snel hierboven een keuze en bereken vrijblijvend uw prijs

Verduisterend of licht doorlatend rolgordijn 170 breed

Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten rolgordijnen. licht doorlatende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en transparante rolgordijnen. Licht verduisterende rolgordijnen worden ook wel semi-transparante of licht doorlatende rolgordijnen genoemd. De licht doorlatende rolgordijnen worden het vaakst toegepas voor in de woonkamers en soms voor in de slaapkamers. Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar rolgordijnen voor in de slaapkamer en valt u lastig in slaap? Dan adviseren wij u om verduisterende rolgordijnen aan te schaffen.

Duo Rolgordijn 170 breed

Duo rolgordijn 170 breed. Een duo rolgordijn is net iets anders dan een traditioneel rolgordijn. Ze worden ook wel roljaloezieën genoemd. Dit komt omdat de duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die over elkaar bewegen, wanneer u het roljalozie op en uitrolt. Zoekt u bijvoorbeeld een duo rolgordijn in de kleur grijs? Dan is de kans dat u bij ons slaagt zeer hoog.

Kleuren van rolgordijnen en duorolgordijnen

Twijfelt u nog welke kleuren of stoffen u wilt? Weet u nog niet helemaal welke kleur rolgordijnen u voor uw ramen wenst? Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

De kleurstalen zijn bij ons extra groot en daardoor krijgt u een goede indruk van de kleur en het materiaal van het rolgordijn. U krijgt de kleurstalen bij ons helemaal gratis thuisgestuurd, waardoor u in uw eigen ruimte kunt kijken of dit kleur bij de rest van het interieur past.