Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijn 175 cm breed

Rolgordijn 175 cm breed. Bent u er ook helemaal klaar mee? De zon die irritant begint te worden omdat u niet eens fatsoenlijk tv kunt kijken? Op zoek naar een rolgordijn 175 breed voor in uw woonkamer, keuken, gang, of slaapkamer? Verder zoeken is niet nodig! Voor binnenzonwering met een ultieme prijs/kwaliteitverhouding bent u bij ons op de juiste website.

Rolgordijn 175 cm breed zon verduisterend of licht doorlatend

Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl heeft u een uitgebreide keuze aan verschillende soorten rolgordijnen. Denk bijvoorbeeld aan de rolgordijnen die geen zonlicht doorlaten omdat deze aan de achterzijde zijn geplastificeerd. Of bent u op zoek naar een rolgordijn die licht verduisterend is? Ook daar hebben wij mooie kleuren voor.

Licht verduisterende rolgordijnen worden ook wel semi-transparante of licht doorlatende rolgordijnen genoemd. De licht doorlatende rolgordijnen zijn ideaal voor in de ruimtes waar niet wordt geslapen. Kiest u voor een lichte kleur, dan is het wel raadzaam om te kiezen voor een verduisterende stof.

Duo Rolgordijn 175 breed

Duo rolgordijn 175 breed. U ziet het wellicht al bij uw buren of vrienden hangen. Duo rolgordijnen zijn trend! Deze type binnenzonwering geeft een sfeer in uw kamer. Het wordt vaak toegepast voor in de woonruimtes en niet zo zeer in de slaapruimtes. Wenst u een rolgordijn voor in de slaapkamer? Ga dan voor de verduisterende stoffen.

Gratis kleurstalenservice rolgordijn

Maak gebruik van onze kleurstalenservice als u twijfelt over welke kleur of stof u wenst.
Het aanvragen van de kleurstalen is gratis en vrijblijvend. Deze kleurstalen leveren wij extra groot aan zodat u een beter beeld heeft bij de kleur/stof.