Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Duo Rolgordijn 180 cm breed

Rolgordijn 180 cm breed. Zoekt u rolgordijn 1.80 breed en wilt u deze op maat laten maken naar uw wens? Voor rolgordijnen in de breedte van 180 bent u bij ons op de juiste webshop, omdat wij rolgordijnen leveren voor de beste prijs en kwaliteitverhouding.

Collectie rolgordijn op maat 180 breed

Bij ons is de keuze reuze omdat u kunt kiezen uit verschillende soorten stoffen en kleuren. Zo heeft u bij ons de keuze uit rolgordijnen die het zonlicht licht verduisterend of 100% verduistert. Dit laatste is ideaal voor als u veel last heeft van het zonlicht. Waar veel mensen niet bij stil staan is dat een licht doorlatend rolgordijn ook voldoende kan zijn als u bijvoorbeeld kiest voor de kleur donker bruin of donker grijs.

Rolgordijn 180 x 180 breed op maat

Wilt u een rolgordijn 180 x 180? Geen probleem wij maken rolgordijnen tot 350 cm breed!. Wilt u iets voor het raam in de slaapkamers? Kies dan voor verduisterende rolgordijnen als u een lichte kleur wenst. Kiest u voor de kleuren antraciet of zwart dan is een licht doorlatende stof meer dan voldoende.

Duo Rolgordijn 180 breed

Duo rolgordijn 180 breed. Net iets anders dan de traditionele rolgordijnen, maar wel met iets meer gezelligheid. De belangrijkste voordeel van een duo rolgordijn is dat u privacy heeft maar toch naar buiten kunt kijken. Onze duo rolgordijnen zijn maximaal 280 cm breed leverbaar. Wij leveren ook duo rolgordijnen 180 x 180.

Kleurstalen rolgordijn en duo rolgordijn

Voorkom spijt en maak snel gebruik van onze kleurstalenservice. Het aanvragen is geheel gratis en u zit nergens aan vast. De kleurstalen zijn bij ons extra groot en daardoor krijgt u een goede indruk van de kleur en het materiaal van het rolgordijn. U krijgt de kleurstalen bij ons helemaal gratis thuisgestuurd, waardoor u in uw eigen ruimte kunt kijken of dit kleur bij de rest van het interieur past.