Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 230 breed

Rolgordijn 230 breed. Heeft u een rolgordijn nodig in de breedte van 230? Wilt u uw rolgordijn op maat laten maken in de gewenste kleur? U hoeft niet meer verder te zoeken, want wij maken uw rolgordijn 2.30 breed op de gewenste hoogte en in de gewenste kleur en de gewenste bedieningskant. Omdat wij niet met tussenhandelaren werken zijn onze prijzen interessanter! Wij hanteren de beste prijs-kwaliteitverhouding voor rolgordijnen op maat.

Wacht niet langer en klik en bereken snel uw prijsopgave.

Goedkoop rolgordijn 230 breed

Bij ons heeft u de keuze uit een uitgebreide collectie rolgordijnen op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor rolgordijnen die 100% transparant zijn of rolgordijnen die het zonlicht blokkeren. Ook heeft u de keuze uit de meest voorkomende soort stof, namelijk licht doorlatend. Licht verduisterende rolgordijnen worden ook semi-transparante of licht doorlatende rolgordijnen genoemd. Voor in de woonkamers kiest men vaak een licht doorlatend rolgordijn en voor in de slaapkamers een verduisterend stof. Heeft u bijvoorbeeld veel lichtinval? Kies dan voor een donker licht doorlatend rolgordijn of een verduisterend rolgordijn.
Voor ruimtes waar veel zonlicht is en u en lichte kleur wenst adviseren wij verduisterende stoffen.

Duorolgordijn 230 breed

Duo rolgordijn 230 breed. Een duo rolgordijn is helemaal in op dit moment. Ze worden ook wel roljaloezieën genoemd. Dit komt omdat de duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die over elkaar bewegen. Dit kunt u eenvoudig doen door te spelen met de kettingbediening. Zo bepaalt u hoeveel lichtinval er in uw ruimte is. Het mooiste van een duo rolgordijn is dat het ook een sfeer brengt in uw ruimte.

Kleuren rolgordijn en duorolgordijn

Weet u nog niet precies welke kleur rolgordijnen u wenst? U kunt via onze webshop kleurstalen aanvragen. Het aanvragen van de kleurstalen is vrijblijvend en gratis. Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl gebruiken wij extra grote staalmaterialen zodat u een beter beeld heeft bij de kleur die u mogelijk wilt bestellen.