Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 235 breed

Rolgordijn 235 breed nodig? Last van de warme zon? Moeite met het slapen? Of kunt u overdag geen tv kijken? Wij leveren rolgordijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding in maar liefst 40 verschillende kleuren. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen.

Soorten rolgordijnen 235 breed

Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl heeft u de keuze uit licht doorlatende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en transparante rolgordijnen. Licht verduisterende rolgordijnen worden ook wel semi-transparante of licht doorlatende rolgordijnen genoemd. De licht doorlatende rolgordijnen worden het vaakst toegepas voor in de woonkamers en soms voor in de slaapkamers. Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar rolgordijnen voor in de slaapkamer en valt u lastig in slaap? Dan adviseren wij u om verduisterende rolgordijnen aan te schaffen.

Kleurstalen rolgordijn en duorolgordijn

Maak vandaag nog gebruik van onze gratis kleurstalenservice. Deze kunt u via onze website aanvragen in een paar stappen.