Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 250 breed

Rolgordijn 250 breed? Zoek je een rolgordijn geheel op maat in de breedte van 2.50? Wij maken jouw rolgordijn van 2.50 breed speciaal voor je op maat in de gewenste kleur en hoogte. Heb je een rolgordijn nodig in de breedte van 252 cm? Ook dat is geen probleem. Wil je weten wat het kost als je bij ons je rolgordijn 250 cm breed op maat laat maken? Klik op de onderste link en bereken snel jouw prijs.

Bereken snel en eenvoudig jou prijs voor rolgordijn 250 breed

Soorten rolgordijn 2.50 breed

Mijnrolgordijnopmaat.nl heeft een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding voor rolgordijnen op maat. Dit komt door het directe contact met de leveranciers. De rolgordijnen zijn in verschillende soorten collecties verkrijgbaar. Wil je bijvoorbeeld iets voor in de slaapkamers en ben je op zoek naar rolgordijn 250 breed wit? Ons advies: Dan is het verstandig om voor een verduisterend rolgordijn te kiezen. Heb je iets nodig voor in je woonkamer of voor in de keuken, dan is een licht doorlatende rolgordijn ook goed. De verduisterende rolgordijnen zijn echt verduisterend, omdat er geen zonlicht doorheen komt. Op onze rolgordijnen krijg je standaard twee jaar garantie

>> Bereken snel en eenvoudig uw prijs voor verduisterend rolgordijn 250 breed

Rolgordijn met print op maat

Behalve rolgordijnen op maat, maken wij ook rolgordijnen met print op maat. Dit houdt in dat wij de gewenste afbeelding op een rolgordijn laten bedrukken. Rolgordijn met een print kunnen wij ook maken in de breedte van 250 cm. De hoogte, dat bepaal je zelf.

Rolgordijn met een eigen print laten maken
Laat je foto bedrukken op een rolgordijn. Het rolgordijn wordt op maat gemaakt en dat met jouw eigen afbeelding of een afbeelding die je heel leuk lijkt op een rolgordijn

> Bereken jouw prijs voor rolgordijn met print op 250 breed

 

Duo rolgordijn 250 breed

Naast de rolgordijnen op maat maken we ook duo rolgordijn 250 breed op maat. De duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in zowel de licht doorlatende roljalozie 250 cm breed als de verduisterende roljaloezieën. Ook hier geldt dat een verduisterende duo rolgordijn door ons aangeraden wordt voor in de slaapkamers. Een duo rolgordijn ziet er wel wat fraaier uit, maar doordat er twee lagen stof over elkaar bewegen, is het te investeren bedrag iets hoger dan een standaard rolgordijn op maat 250 cm.

Wil je weten wat het kost om een duo rolgordijn van 250 cm breed op maat te laten maken? Klik op de onderstaande link en bereken jouw prijs.

>> Bereken snel en eenvoudig je prijs voor duorolgordijn 250 breed

Kleurstalen rolgordijn en duo rolgordijn

Indien je nog twijfelt over welke kleur stof je wilt, is het misschien handig om eerst een kleurstaal aan te vragen. Dit kan je gratis en vrijblijvend doen. Onze kleurstalen zijn extra groot en daardoor krijg je beter indruk van de kleur en het materiaal. Vraag vandaag nog gratis een of meerdere kleurstalen aan.