Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 250 breed

Rolgordijn 250 breed nodig? Zoekt u rolgordijn geheel op maat in de breedte van 2.50? Wij maken uw rolgordijn van 2.50 breed speciaal voor u op maat in de gewenste kleur en hoogte. Heeft u een rolgordijn nodig in de breedte van 252 cm? Ook dat is geen probleem.

Bereken snel en eenvoudig uw prijs door verder te klikken op een van de opties boven.

Soorten rolgordijn 2.50 breed

Mijnrolgordijnopmaat.nl heeft een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding voor rolgordijnen op maat. Dit komt door het directe contact met de leveranciers. De rolgordijnen zijn in verschillende soorten collecties verkrijgbaar. Wilt u bijvoorbeeld iets voor in de slaapkamers en bent u op zoek naar rolgordijn 250 breed wit? Ons advies: Dan is het verstandig om voor een verduisterend rolgordijn te kiezen. Heeft u iets nodig voor in uw woonkamer of voor in de keuken, dan is een licht doorlatende rolgordijn ook goed. De verduisterende rolgordijnen zijn echt verduisterend, omdat er geen zonlicht doorheen komt. Op onze rolgordijnen krijgt u standaard twee jaar garantie

Duo rolgordijn 250 breed

Naast de rolgordijnen op maat maken we ook duo rolgordijn 250 breed op maat. De duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in zowel de licht doorlatende roljalozie 250 cm breed als de verduisterende roljaloezieën. Ook hier geldt dat een verduisterende duo rolgordijn wel aangeraden wordt voor in de slaapkamers. Een duo rolgordijn ziet er wel wat fraaier uit, maar doordat er twee lagen stof over elkaar bewegen, is het te investeren bedrag iets hoger dan een rolgordijn op maat 250 cm.

Kleurstalen rolgordijn en duo rolgordijn

Indien u nog twijfelt over welke kleur stof u wilt, is het misschien handig om eerst een kleurstaal aan te vragen. Dit kunt u gratis en vrijblijvend doen. Onze kleurstalen zijn extra groot en daardoor krijgt u een betere indruk van de kleur en het materiaal. Vraag vandaag nog gratis een of meerdere kleurstalen aan.