Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 260 breed

Rolgordijn 260 breed gewenst? Zoekt u rolgordijn 2.60 breed voor in uw keuken of een andere ruimte? Bereken snel en gemakkelijk de prijs van uw rolgordijn 260 cm breed op maat door een van de opties te selecteren.

Soorten rolgordijn 260 cm breed

Bij ons krijgt u een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding voor rolgordijnen 260 cm breed. Dit komt omdat wij directe contact hebben met onze leveranciers. Hierdoor is de levertijd ook sneller!
Wij hebben rolgordijnen in maar liefst 40 verschillende en fraaie kleuren. Deze kleuren zijn verkrijgbaar in diverse soorten rolgordijnen. Denk hierbij aan verduisterend rolgordijn, licht doorlatend rolgordijn en transparant rolgordijn. Wilt u bijvoorbeeld iets voor in de slaapkamers en bent u op zoek naar rolgordijn 260 breed wit? De verduisterende rolgordijnen laten geen zonlicht door, waardoor u beter kunt slapen. Dan is het verstandig om voor een verduisterend rolgordijn te kiezen. Heeft u iets nodig voor in uw zolder of voor in de gang, dan is een licht doorlatende rolgordijn ook goed.

Duo rolgordijn 260 breed

Duo rolgordijnen worden ook wel roljalozieën genoemd. Naast de traditonele rolgordijnen op maat maken we ook roljalozies op 260 breed. De roljalozieën zijn bij ons verkrijgbaar in zowel de licht doorlatende roljaloziën als de verduisterende roljaloezieën. Voor in de slaapkamers adviseren wij verduisterende duo rolgordijnen en voor in de woonkamers de licht doorlatende rolgordijnen. Duo rolgordijnen zijn nu erg in! Ze zien er fraai uit en geven uw interieur een gezellige sfeer. Duo rolgordijnen zijn over het algemeen wel wat prijziger t.o.v. de traditonele rolgordijnen omdat er twee lagen stof over elkaar heen bewegen.

Duo rolgordijn 260 x 200

Heeft u bijvoorbeeld een duo rolgordijn 260 breed en 200 hoog, dan koopt u eigenlijk 260 breed en 400 hoog.

Kleurstalen rolgordijn

Bij twijfels over de kleur van de stof adviseren wij om gebruik te maken van onze kleurstaalservice. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. U kunt op onze webshop kleurstalen aanvragen. onze kleurstalen zijn extra groot zodat u een goede indruk krijgt van de stoffen. Vraag vandaag nog uw kleurstalen aan!