Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 280 breed

Rolgordijn 280 breed nodig? Zoekt u rolgordijn 2.80 breed voor in uw woonruimte? Wij van Mijnrolgordijnopmaat.nl hanteren de beste prijs-kwaliteitverhouding voor rolgordijnen 280 breed. We hanteren korte levertijden en bieden u twee jaar garantie op onze stoffen. Bereken vandaag nog snel en eenvoudig de prijs van uw rolgordijn 280 cm breed door een van de bovenstaande opties te selecteren.

Verduisterend rolgordijn 2.80 breed

Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten stoffen. Heeft u veel last van de zon tijdens het slapen? Dan is het aan te raden om voor een verduisterend rolgordijn te kiezen. Dit geldt ook als u graag overdag tv wilt kijken maar dit niet kunt door het lichtinval. Dan is het ook aan te raden om een verduisterend rolgordijn te nemen. Kiest u voor een donkere kleur, dan is het maar net de vraag of u wel een verduisterend rolgordijn nodig heeft. Licht doorlatend, maar dan in de kleur zwart is net zo verduisterend als een verduisterend rolgordijn.

Duo rolgordijn 280 breed

Naast de rolgordijnen kunt u bij ons ook terecht voor duo rolgordijnen 280 breed. We maken duo rolgordijnen helemaal speciaal voor u op maat. De duo rolgordijnen zijn bij ons maximaal 280 breed verkrijgbaar. Ook hier geldt, voor in de slaapkamers adviseren wij verduisterende duo rolgordijnen en voor in de andere ruimtes adviseren wij licht doorlatend.

Kleurstalen rolgordijn en duorolgordijn

Voor een goede indruk adviseren wij om kleurstalen aan te vragen. Het aanvragen van de kleurstalen kunt u uitsluitend via onze webshop doen door zelf de kleuren te selecteren. Het aanvragen van de kleurstalen is gratis en vrijblijvend.