Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 50 cm breed

Rolgordijn 50 breed. Bent u op zoek naar een rolgordijn van 50 cm breed? Wilt u geen kant- en klare rolgordijn, maar liever een op maat gemaakt 50 cm breed rolgordijn?
Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl ons heeft u de mogelijkheid om uw rolgordijn op maat samen te stellen in de breedte van 50 centimeter. De rolgordijnen van 50 cm breed zijn in verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar. Zo hebben verduisterende rolgordijnen het voordeel dat het ook echt zon verduisterend is wanneer u het rolgordijn heeft uitgerold.

Rolgordijn 50 cm breed licht doorlatend

U heeft bij Mijnrolgordijnopmaat.nl ook de keuze uit heeft de licht doorlatende rolgordijnen van 50cm breed. De stof en de kleur bepaalt bij dit type rolgordijn de mate van de lichtinval en de privacy. Het rolgordijn van 50 cm breed kan in diverse trendy kleuren geleverd worden.

Duo rolgordijn 50 cm breed

Duo rolgordijn 50 cm breed. Naast de traditionele rolgordijnen heeft u bij ons ook de keuze uit duo rolgordijnen 50 cm breed. Deze duo rolgordijnen worden standaard met een luxe cassette systeem geleverd. Deze is verkrijgbaar in de kleuren wit of aluminium. Bent u op zoek naar 50 cm brede duo rolgordijnen? Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl heeft u de keuze uit de nieuwste kleuren.