Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijn 75 breed

Rolgordijn 75 cm breed. Een rolgordijn 75 breed nodig voor op uw raam? Laat uw rolgordijn 75 breed op maat maken door ons voor de beste prijs.
U heeft bij ons de keuze uit diverse kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren grijs, creme, roze, blauw, bruin, zwart en wit.

Verduisterend rolgordijn 75 cm breed

Daarnaast heeft u de keuze uit de volgende opties als het gaat om rolgordijnen, namelijk: verduisterend, licht doorlatend en transparant rolgordijn.

Rolgordijn advies

Heeft u rolgordijnen nodig voor in de woonkamer? Kies dan voor licht doorlatende rolgordijnen. Licht doorlatende rolgordijnen worden ook wel eens semi-transparant genoemd. Deze type zonwering in de kleur bruin is bijvoorbeeld al gedeeltelijk zonsverduisterend. Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar een zwart rolgordijn dan is een verduisterend rolgordijn overbodig.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een rolgordijn in de breedte van 75 cm en wenst u uw rolgordijn in de kleur wit? Dan is de kans groot aanwezig dat u bijvoorbeeld last kunt krijgen van de zon. Kies daarom, als u voor lichte kleuren gaat, voor verduisterende rolgordijnen.