Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn antraciet

Rolgordijn antraciet. Bent u op zoek naar Antraciete rolgordijnen op maat? Zoek dan niet verder. Bij ons vindt u rolgordijnen op maat, ook in de kleur antraciet. Naast de vele prachtige kleuren heeft u bij ons ook de mogelijkheid uit diverse soorten stoffen. Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl heeft de mogelijkheid uit de volgende stoffen, namelijk:
verduisterende rolgordijnen, licht doorlatende rolgordijnen en transparante rolgordijnen.

Antraciet rolgordijn verduisterend of licht doorlatend?

Wilt u rolgordijnen op maat in de kleur Antraciet, dan is wellicht de licht doorlatende stof meer dan voldoende. Daarnaast zijn licht doorlatende stoffen goedkoper. Als u last heeft van de zon is het verstandiger om voor een verduisterende stof te kiezen. U kunt dan rustig overdag slapen zonder gestoord te worden door de zon. Houdt er rekening mee dat bij de donkere kleuren de licht doorlatende stoffen in principe voldoende zijn voor op de begane grond. Voor slaapkamers wordt aangeraden om voor 100% verduisterende stoffen te kiezen.

Tip: We adviseren u om gebruikte maken van onze kleurstalen. Vraag het gratis en vrijblijvend aan via onze webshop.

Wilt u weten wat uw antraciet rolgordijn op maat gaat kosten?
Bereken snel en eenvoudig uw scherpe prijs en bestel uw rolgordijn voor een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.

Duo rolgordijn antraciet.

Voor duo rolgordijn antraciet bent u bij ons op het juiste adres. Stop met verder zoeken, want wij bieden u de beste prijs-kwaliteitverhouding als het gaat om antracietkleurige duo rolgordijnen op maat.
Antraciete duo rolgordijnen zijn op dit moment trendy. De antraciete duo rolgordijnen zijn de nieuwe variant van de traditionele rolgordijnen. Naast het feit dat deze duo rolgordijnen decoratiever zijn, zijn ze ook nog eens functioneel. Zo bepaalt u hoeveel lichtinval u in uw desbetreffende kamer wenst. Dit is mogelijk omdat de duo rolgordijnen uit twee lagen stof bestaan die over elkaar bewegen, wanneer u het roljalozie op en uitrolt. Ideaal voor de woonruimte dus.

Let op: Onze duo rolgordijnen worden standaard geleverd met een cassettesysteem. Dankzij het cassettesysteem is uw duo rolgordijn mooier afgewerkt.
Bestel simpel en snel, uw zwarte duo rolgordijn op maat. Vraag gratis kleurstalen aan om zeker te zijn van uw kleurkeuze.

Tip: We adviseren u om gebruik te makan van onze kleurstalenservice. Deze kunt u via onze webshop gratis en vrijblijvend aanvragen.