Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijn bruin

Rolgordijn bruin. Bent u op zoek naar bruine rolgordijnen op maat? Stop met verder zoeken, want bij ons vindt u bruine rolgordijnen op maat in verschillende kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten rolgordijnen. Denk hierbij aan licht doorlatend, bijvoorbeeld voor in uw woonkamer waar u minder last heeft van de zon, of aan verduisterend. Verduisterende rolgordijnen op maat zijn ideaal voor bijvoorbeeld in de slaapkamers. Echter, kiest u voor bijvoorbeeld donker bruin dan is een licht doorlatende stof meer dan voldoende. Om hier zeker van te zijn adviseren wij u om gebruik te maken van onze gratis kleurstalenservice. Zo komt u erachter of u wel of geen verduisterend rolgordijn nodig heeft. Bovendien kunt u hiermee behoorlijk besparen.

Tip: Vraag gratis en vrijblijvend via onze webshop kleurstalen aan en vergelijk het verschil tussen de bruine stoffen rolgordijnen.

Duo rolgordijn bruin

Duo rolgordijnen hebben om en om een baan van transparante en licht doorlatende of verduisterende stof. Bij ons heeft u de keuze uit bruine licht doorlatende duo rolgordijnen en bruine verduisterende duo rolgordijnen. Deze banen bewegen langs elkaar als u het duo rolgordijn op of uitrolt. Hierdoor is het mogelijk om uw lichtinval en inkijk te bepalen. Het mooiste aan een duo rolgordijn is dat u privacy heeft, maar toch de verlichting overdag niet hoeft aan te zetten. Dankzij de transparante banen krijgt u voldoende zonlicht binnen, maar de licht verduisterende stoffen of verduisterende stoffen maakt het voor de buren/dieven of wandelaars moeilijker om naar binnen te kijken. Licht doorlatend duo rolgordijn is ideaal voor in de woonkamer en keuken. Voor als u op zoek bent naar zonwering waarbij u goed overdag wilt kunnen slapen adviseren wij de verduisterende duo rolgordijnen.

Wij leveren onze duo rolgordijnen alleen op maat en standaard met een luxe cassettesysteem. Het cassettesysteem wordt standaard in de kleur wit geleverd tenzij u op de productpagina kiest voor geborsteld aluminium cassettesysteem. Door het cassettesysteem zijn onze duo rolgordijnen mooier afgewerkt.

Benieuwd naar wat uw bruine roljalozie op maat mag kosten? Klik verder en bereken in paar stappen uw prijs. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Rolgordijn en duo rolgordijn bruine tinten

Bent u niet zeker van de kleur? Vraag dan gratis en vrijblijvend kleurstalen aan via onze webshop.