Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn creme

Rolgordijn Creme. Op zoek naar nieuwe betaalbare rolgordijnen in de kleur creme? Kiest u liever voor een op maat gemaakt rolgordijn?
Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl bent u op de juiste webshop voor rolgordijnen op maat voor de beste prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering.

Wij kopen rechtstreeks in bij de producent waardoor kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Rolgordijn verduisterend creme

Rolgordijn in de kleur creme hebben wij in de verduisterende en licht doorlatende variant. Mocht u bijvoorbeeld een cremekleurig rolgordijn willen voor in de woonkamer, dan is een licht doorlatende meestal voldoende. Heeft u een rolgordijn nodig voor in de slaapkamer en heeft u veel last van de zon? Kies dan voor een verduisterend rolgordijn. Wilt u een cremekleurig rolgordijn dat zonsverduisterend is? Kies voor onze 100% verduisterende stoffen.

Twijfelt u tussen licht doorlatend rolgordijn en een verduisterend rolgordijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend kleurstalen aan via onze webshop.

Duo rolgordijn creme

Wij leveren ook duo rolgordijn creme op maat. Duorolgordijnen worden wel eens roljalozieën genoemd. Ook voor de duo rolgordijnen op maat hanteren wij scherpe tarieven. Standaard worden onze duo rolgordijnen creme geleverd met een luxe cassettesysteem. Wilt u weten wat een duo rolgordijn kost om op maat te laten maken? Klik dan gauw verder.

Tip: Ons advies is om gebruik te maken van onze gratis kleurstalenservice.