Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn grijs

Rolgordijn grijs. Zoekt u ook nieuwe rolgordijnen op maat voor in uw woonkamer?
Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl bent u op de juiste webshop. Wij hanteren de beste prijs-kwaliteitverhouding een super snelle levering.

Wie kiest voor kwaliteit is bij ons aan het juiste adres. Doordat wij rechtstreeks werken met de producent hoeft kwaliteit niet duur te zijn.

Rolgordijn grijs verduisterend

Wilt u een grijs iets dat zon verduisterend is? Kies voor onze 100% verduisterende stoffen. De 100% verduisterende stoffen laten geen zonlicht door. Hierdoor kunt u heerlijk overdag slapen als dat nodig is.
Wilt u iets voor bijvoorbeeld de babykamer? Ook daar hebben wij grijze rolgordijnen voor. Wij adviseren wel om gebruik te maken van onze kleurstalenservice. Soms is een licht doorlatend rolgordijn meer dan voldoende, ook voor in de slaapkamer. Hierdoor bespaart u veel geld en kunt u slapen zonder gestoord te worden van de zon. Onze kleurstalen zijn extra groot waardoor u een beter beeld heeft bij de kleur van de stof.

Duo rolgordijn grijs

Duo rolgordijnen in de kleur grijs zijn op dit moment trend. Ze worden ook wel eens roljaloezie grijs genoemd. Het mooiste wat wij aan deze type zonwering vinden is dat u kan spelen met de hoeveelheid licht dat u in uw kamer wenst. Daarnaast kunt u ongestoord naar buiten kijken terwijl u niet zichtbaar bent.

Onze duo rolgordijnen worden standaard geleverd met een luxe cassettesysteem. U heeft bij ons de keuze uit wit of geborsteld aluminium cassettesysteem. Deze kunt u aanvinken op de productpagina. Klik op duo rolgordijn en bereken wat uw duo rolgordijn grijs op maat mag kosten.

Tip: Ons advies is om gebruik te maken van onze gratis kleurstalenservice.