Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Bent u op zoek naar een online specialist op het gebied van rolgordijnen? Wij zijn gespecialiseerd in rolgordijnen op maat, ook in Rotterdam en omgeving! Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om premium rolgordijnen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Rolgordijnen op maat Zuid-Holland

Welke soorten rolgordijnen bestaan er?

Bij ons heeft u de keuze uit de drie meest voorkomende type rolgordijnen. Dat zijn verduisterende rolgordijnen, transparante rolgordijnen en licht verduisterende

Rolgordijn voor in de slaapruimtes

Ideaal voor in de slaapruimtes zijn de licht verduisterende rolgordijnen of de verduisterende rolgordijnen. Transparante rolgordijnen raden we niet aan omdat u dan in de zomermaanden gegarandeerd niet kunt slapen. Wat betreft de licht verduisterende rolgordijnen. Deze type rolgordijnen worden ook wel eens licht doorlatende rolgordijnen of semi-verduisterende rolgordijnen genoemd. Ze zijn verduisterend, maar bij lichte kleuren kunt u alsnog last krijgen van de zon als deze schijnt.

Wilt u er echt zeker van zijn dat u lekker kunt slapen, dan raden wij u aan om verduisterende rolgordijnen aan te schaffen. Kiest u voor zwarte rolgordijnen, dan zijn licht doorlatende zwarte rolgordijnen over het algemeen meer dan voldoende.

Licht doorlatende rolgordijn voor in de woonkamer

Voor in de woonkamers wordt in 9 van de 10 gevallen gekozen voor licht verduisterende rolgordijnen. Ook hier geldt de volgende vuistregel: hoe lichter de kleur, des te minder plezier u heeft tijdens het kijken van een film op uw beeldscherm. Kiest u voor wit, dan adviseren wij om verduisterende rolgordijnen te nemen.

Licht verduisterende rolgordijnen laten een beetje licht door. Kiest u bijvoorbeeld voor warme tinten en schijnt de zon? Dan is de kans groot dat de stof wat warmer wordt. Heeft u een prachtig uitzicht en is rolgordijn meer bedoeld voor de sier? Kies dan voor transparante rolgordijnen. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor 100% verduisterende rolgordijnen als u gewoon geen zin heeft in daglicht, of omdat u bijvoorbeeld overdag graag films wilt kijken.

Rode, zwarte, gele, groene, bruine, grijze, witte rolgordijnen

Of u nou grijze of witte rolgordijnen op maat wilt, bij ons heeft u de keuze uit de meest trendy kleuren. Wilt u liever de kleuren eerst in het echt bekijken? Bij ons kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Voordelen van rolgordijn op maat

Waarom zou u rolgordijnen kant-en-klaar kopen om er vervolgens urenlang mee bezig te zijn? Achteraf krijgt u toch spijt, omdat het in principe meer heeft gekost en omdat het geen gezicht is. Van buiten misschien wel, maar van binnen niet!

Laat het over aan de specialist. Onze rolgordijnen zijn eenvoudig te installeren, eenvoudig in gebruik en gaan jarenlang mee. Omdat wij kiezen voor dikkere stof zijn onze rolgordijnen geluiddempender, isolerender en hebben vrij weinig onderhoud nodig. Ook niet belangrijk: betaalbaar! Wilt u meer weten wat de voordelen zijn van de rolgordijnen? Op deze pagina vindt u een overzicht van de voordelen van rolgordijnen.

Rolgordijn met bedrukking

Waar wij uniek in zijn is dat wij ook nog eens de rolgordijnen op maat kunnen maken inclusief de bedrukking naar uw wens. Ideaal voor personalisatie en huisstijlen door tot in de details! Met bedrukte rolgordijnen creëert u nieuwe mogelijkheden voor u zelf. Zo kunt u bijvoorbeeld de vlag van uw favoriete club bedrukken of bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf.

Rolgordijn licht verduisterend op maat