Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijnen op maat nodig? Wij leveren rolgordijnen op maat met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding, ook in Amsterdam, Haarlem, Hoorn, Enkhuizen, Den Helder, Hilversum of Zandvoort. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om premium rolgordijnen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Rolgordijnen op maat Noord-Holland

Welke soorten rolgordijnen bestaan er?

De drie meest voorkomende type rolgordijnen zijn verduisterende rolgordijnen, transparante rolgordijnen en licht verduisterende

Rolgordijn voor in de slaapruimtes

Licht verduisterende rolgordijnen worden ook wel licht doorlatende rolgordijnen genoemd en worden regelmatig toegepast in de slaapkamers. Maar als u voor lichte kleuren gaat, zoals wit of beige, dan adviseren wij u om rolgordijnen te nemen met een coating aan de buitenzijde. Deze rolgordijnen worden ook wel 100% verduisterende rolgordijnen genoemd en laten dus geen licht door. Het voordeel van verduisterende rolgordijnen is dat u ook met de zomermaanden beter kunt slapen.

Let op: eigenlijk zijn bijna alle rolgordijnen verduisterend. Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar zwarte rolgordijnen op maat, dan hoeft u in principe geen verduisterende zwarte rolgordijnen te nemen. Een licht verduisterende is dan meer dan voldoende. 

Licht doorlatende rolgordijn voor in de woonkamer

Kies voor licht doorlatende rolgordijnen als u op zoek bent naar rolgordijnen voor in de slaapkamers. Licht verduisterende rolgordijnen laten een beetje licht door. Kiest u bijvoorbeeld voor warme tinten en schijnt de zon? Dan is de kans groot dat de stof wat warmer wordt. Heeft u een prachtig uitzicht en is rolgordijn meer bedoeld voor de sier? Kies dan voor transparante rolgordijnen. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor 100% verduisterende rolgordijnen als u gewoon geen zin heeft in daglicht, of omdat u bijvoorbeeld overdag graag films wilt kijken.

Kleuren rolgordijnen op maat

Of u nou grijze of witte rolgordijnen op maat wilt, bij ons heeft u de keuze uit de meest trendy kleuren. Wilt u liever de kleuren eerst in het echt bekijken? Bij ons kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Voordelen van rolgordijn op maat

Eenvoudig om te installeren, gemakkelijk in gebruik, geluiddempend en isolerend! Rolgordijnen hebben geen onderhoud nodig en zijn ook nog eens betaalbaar. Wilt u meer weten wat de voordelen zijn van de rolgordijnen? Op deze pagina vindt u een overzicht van de voordelen van rolgordijnen.

Rolgordijnen met een print

Waar wij uniek in zijn is dat wij ook nog eens de rolgordijnen op maat kunnen maken inclusief de bedrukking naar uw wens. Ideaal voor personalisatie en huisstijlen door tot in de details! Met bedrukte rolgordijnen creëert u nieuwe mogelijkheden voor u zelf. Zo kunt u bijvoorbeeld de vlag van uw favoriete club bedrukken of bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf.

 

Rolgordijn licht verduisterend op maat