Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn taupe

Rolgordijn taupe. Bent u op zoek naar rolgordijnen in de kleur taupe en op maat voor uw raam? Zoek niet verder. Wij maken rolgordijnen op maat met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding.

Soorten rolgordijn taupe

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten rolgordijnen. Zo heeft u bij ons de keuze uit licht doorlatend rolgordijn taupe, of verduisterend rolgordijn taupe. Als u op zoek bent naar een rolgordijn voor in uw woonkamer, dan is een licht doorlatend rolgordijn meer dan voldoende. Mocht u veel last hebben van de zon, dan adviseren wij u om verduisterend rolgordijn op maat te laten maken. De kleur taupe in de licht verduisterende stof is inprincipe verduisterend, maar het maakt uw kamer niet donker zoals een verduisterend rolgordijn. Heeft u iets nodig voor in uw slaapkamer, dan wordt er geadviseerd om te kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Wilt u weten wat het kost om een rolgordijn in de keur op maat te laten maken? Klik snel verder en bereken uw prijs in paar stappen.

Pro tip: heeft u een reflecterende beeldscherm op uw tv, kijkt u graag tv? Koop dan altijd verduisterend rolgordijn als u kiest voor de lichtere tinten.

Duo rolgordijn taupe

Wilt u liever duo rolgordijn taupe? Roljaloezie taupe behoort ook tot een van de vele mogelijkheden. Taupe duo rolgordijn zijn decoratief en maakt het net iets gezelliger in uw woonkamer. De duo rolgordijnen worden het vaakst toegepast voor in de woonkamer en keuken. Uiteraard is het ook mogelijk om deze op de slaapkamers te doen. De duo rolgordijnen worden standaard bij ons geleverd met een luxe cassettesysteem. Zo kunt u bij rolgordijn duo taupe kiezen voor een wit of zilverkleurig cassettesysteem.

Tip: Ons advies is om gebruik te maken van onze gratis kleurstalenservice.