Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn wit

Rolgordijn wit. Bent u op zoek naar witte rolgordijnen speciaal voor u op maat gemaakt? Zoek niet verder. Bij ons heeft namelijk de mogelijkheid om uit de volgende witte rolgordijnen te kiezen, namelijk: verduisterende rolgordijnen, licht doorlatende rolgordijnen en transparante rolgordijnen. Bij ons vindt u rolgordijnen op maat, ook rolgordijnen in de kleur wit. Naast de vele prachtige kleuren heeft u bij ons ook de mogelijkheid uit diverse soorten stoffen.

Rolgordijn wit verduisterend of licht doorlatend

Zoekt u iets voor in uw woonkamer, dan is een licht doorlatend rolgordijn ideaal. Echter, bij lichte kleuren is het ons advies om eerst altijd een kleurstaal aan te vragen. Een nadeel van een licht doorlatend wit rolgordijn is dat u bijvoorbeeld geen tv kan kijken overdag. Dit komt doordat het licht doorlatende stof het zonlicht niet voldoende verduisterd. Heeft u een reflecterende tv-beeldscherm, dan raden we u aan om wit rolgordijn verduisterend te nemen. Verduisterend rolgordijn wit is pas echt zon verduisterend omdat deze stof 100% verduisterend is. Kiest u voor rolgordijn verduisterend wit, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook niet voor in uw slaapkamer.

Tip: Ons advies is om gebruik te maken van onze gratis kleurstalenservice.

Benieuwd naar wat uw wit verduisterend of licht doorlatend rolgordijn mag kosten? Klik gauw verder en bereken uw prijs.

Duo rolgordijn wit

Duo rolgordijn wit. Liever duo rolgordijn wit voor het raam? Dat behoort ook tot een van de vele mogelijkheden bij Mijnrolgordijnopmaat.nl Duo rolgordijnen worden wel eens rol jalozieën genoemd. Wellicht ziet u deze type binnenzonwering steeds vaker. Naast het feit dat deze type binnenzonwering decoratiever zijn, zijn ze ook nog eens functioneel. Zo kunt u spelen met de hoeveelheid zonlicht dat u in uw interieur wenst. Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in zowel verduisterende als licht doorlatende stoffen. De duo rolgordijnen worden standaard bij ons geleverd met een luxe cassettesysteem. Zo kunt u bij rolgordijn duo wit ook kiezen voor een wit of zilverkleurig cassettesysteem.

Tip: Ons advies is om gebruik te maken van onze gratis kleurstalenservice.