Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Een rolgordijn of duo rolgordijn voor in uw woonkamer nodig? Uw woonkamer is de belangrijkste ruimte in huis. De meeste gezelligheid vindt u in de woonkamer. Onze rolgordijnen sluiten perfect aan bij de stijl van uw woonkamer. Met de rolgordijnen en de duo rolgordijnen die wij leveren creëert u een sfeer in uw woonkamer. Iedere kleur of soort stof heeft een diverse uitstraling en geeft dus ook een andere sfeer.

Rolgordijn in de woonkamer

Rolgordijn in de woonkamer. De rolgordijnen van Mijnrolgordijnopmaat zijn zeer geschikt voor in de woonkamer. Onze rolgordijnen hebben een tijdloze uitstraling. Ze zijn zeer eenvoudig in gebruik en onderhoud is vrijwel niet nodig. U bepaalt zelf hoeveel wat de gewenste lichtinval in uw woonkamer is door het rolgordijn op te rollen of te laten zakken.
De mogelijkheden voor een rolgordijn zijn groot. De rolgordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Ze zijn dus in veel maten en uitvoeringen leverbaar. Waar wij uniek in zijn is dat wij naast de bedrukte rolgordijnen extreem brede rolgordijnen op maat kunnen maken. Tot wel 400 cm breed!

Soorten rolgordijnen

Onze rolgordijnstoffen zijn verkrijgbaar in drie varianten, namelijk licht doorlatende stoffen. Deze stoffen worden het vaakst toegepast voor in de woonkamer. Daarnaast bieden wij u ook verduisterende en transparante stoffen. Voor diegenen die graag iets unieks voor hun raam hebben, bieden wij de bedrukte rolgordijnen aan.

Onze rolgordijnen zijn toepasbaar in iedere woonstijl, zijn eenvoudig te bedienen en zijn zeer voordelig. De rolgordijnen worden standaard geleverd met twee jaar garantie. Bekijk nu onze rolgordijnen op maat.

Duo rolgordijn in de woonkamer

Duo rolgordijn in de woonkamer. Steeds vaker zult u duo rolgordijnen zien. De duo rolgordijnen zijn de laatste jaren een trend en zeer populair bij mensen die op zoek zijn naar een zonwering. Duo rolgordijnen worden ook wel roljaloezieën genoemd. Maar wat is een duo rolgordijn precies? Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen stoffen die over elkaar heen bewegen. De stof bestaat uit transparante en dichte banen. Hierdoor kunt u in de halfopen stand lekker genieten van het zonlicht, terwijl u de privacy behoudt. Wanneer u het duo rolgordijn ophaalt, dan heeft u een volledige uitkijk. Wanneer u de behoefte heeft om de zon te verduisteren dan kan dit in de gesloten stand.