Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn zwart

Rolgordijn zwart. Bent u op zoek naar zwarte rolgordijnen op maat? Zoek dan niet verder. Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl vindt u rolgordijnen op maat in verschillende kleuren. Naast de mogelijkheden in de prachtige kleuren heeft u bij ons ook de keuze uit verschillende soorten rolgordijnen. Zo heeft u de keuze uit verduisterende rolgordijnen, licht doorlatende rolgordijnen en transparante rolgordijnen.

Verduisterend rolgordijn zwart of licht doorlatend?

Wenst u bijvoorbeeld een rolgordijn in de kleur zwart, dan is de licht doorlatende stof meer dan voldoende en ook nog eens goedkoper! Heeft u veel last van de zon? Kies dan voor een verduisterende stof. Bij donkere kleuren zijn de licht doorlatende meer dan genoeg voor woonruimtes. Voor slaapkamers adviseren we u om voor 100% verduisterend rolgordijn te kiezen.
Ons advies: maak gebruik van onze kleurstalenservice. Alleen dan weet u of de kleur past bij het geheel.

Duo rolgordijn zwart

Duo rolgordijn zwart. Op zoek naar duo rolgordijn in de kleur zwart? Zoek niet verder! Zwarte duo rolgordijnen zijn helemaal hip! De duo rolgordijnen zijn de nieuwe variant van rolgordijnen. Naast het feit dat de duo rolgordijnen decoratief zijn, zijn ze ook functioneel. U bepaalt zelf hoeveel lichtinval u wenst. Ideaal voor de woonkamers dus. U bepaalt zelf hoeveel lichtinval u wilt, zonder dat u van buitenaf gezien wordt. Onze duo rolgordijnen worden standaard geleverd met een cassettesysteem. Dankzij het cassettesysteem is uw duo rolgordijn mooier afgewerkt. Bestel simpel en snel, uw zwarte duo rolgordijn op maat. Vraag gratis wat kleurstalen aan om zeker te zijn van uw kleurkeuze.

Tip: We adviseren u om gebruik te makan van onze kleurstalenservice. Deze kunt u via onze webshop gratis en vrijblijvend aanvragen.