Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijnen op maat Drenthe

Wilt u iets voor het raam en bent u op zoek naar rolgordijnen op maat voor in uw ruimte? Wij leveren rolgordijnen op maat met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding, ook in heel Drenthe leveren wij rolgordijnen op maat! Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor premium en betaalbare rolgordijnen op maat.

Welke type rolgordijnen bestaan er?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor verduisterende rolgordijnen, transparante rolgordijnen en licht verduisterende rolgordijnen. Hieronder lichten wij toe welke rolgordijnen waarvoor het vaakst worden toegepast.

Rolgordijnen voor in de slaapkamers

Voor in de slaapkamers adviseren wij u om licht verduisterende of 100% verduisterende rolgordijnen te nemen. Licht verduisterende rolgordijnen worden ook wel licht doorlatende rolgordijnen genoemd. Mocht u op zoek zijn naar witte rolgordijnen op maat dan adviseren wij u om verduisterende kwaliteit te nemen. Verduisterende rolgordijnen zijn voor 100% verduisterende rolgordijnen. ook ideaal als u moeite heeft met het slapen.

Let op: alle rolgordijnen zijn verduisterend, maar wanneer de stof aan de buitenzijde een speciale coating heeft is het pas echt verduisterend.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar donkere kleuren, dan is licht verduisterend ook meer dan voldoende. Weet u dat niet zeker? Vraag gratis kleurstalen aan!

Rolgordijn voor in de woonkamers

Kies voor licht doorlatende kleuren als u op zoek bent naar rolgordijnen voor in de slaapkamers. Licht verduisterende rolgordijnen laten een beetje licht door. Kiest u bijvoorbeeld voor warme tinten en schijnt de zon? Dan is de kans groot dat de stof wat warmer wordt. Heeft u een prachtig uitzicht en is rolgordijn meer bedoeld voor de sier? Kies dan voor transparante rolgordijnen. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor 100% verduisterende rolgordijnen als u gewoon geen zin heeft in daglicht, of omdat u bijvoorbeeld overdag films wilt kijken met donkere scenes.

 

Bedrukte rolgordijnen Drenthe

Waar wij uniek in zijn is dat wij ook nog eens de rolgordijnen op maat kunnen maken inclusief de bedrukking naar uw wens. Ideaal voor personalisatie en huisstijlen door tot in de details! Met bedrukte rolgordijnen creëert u nieuwe mogelijkheden voor u zelf. Zo kunt u bijvoorbeeld de vlag van uw favoriete club bedrukken of bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf.

Kleuren rolgordijnen op maat

Of u nou grijze of witte rolgordijnen op maat wilt, bij ons heeft u de keuze uit de meest trendy kleuren. Wilt u liever de kleuren eerst in het echt bekijken? Bij ons kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Wat zijn de voordelen van Rolgordijnen?

Eenvoudig om te installeren, gemakkelijk in gebruik, geluiddempend en isolerend! Rolgordijnen hebben geen onderhoud nodig en zijn ook nog eens betaalbaar. Wilt u meer weten wat de voordelen zijn van de rolgordijnen? Op deze pagina vindt u een overzicht van de voordelen van rolgordijnen.

Rolgordijn licht verduisterend op maat