Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijnen op maat Friesland

Rolgordijn nodig? Wij leveren rolgordijnen op maat met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding, ook in Leeuwarden, Dokkum, Drachten en Sneek. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om premium rolgordijnen met een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Rolgordijnen op maat friesland

Bedrukte rolgordijnen op maat

Waar wij uniek in zijn is dat wij ook nog eens de rolgordijnen op maat kunnen maken inclusief de bedrukking naar uw wens. Ideaal voor personalisatie en huisstijlen door tot in de details! Met bedrukte rolgordijnen creëert u nieuwe mogelijkheden voor u zelf. Zo kunt u bijvoorbeeld de vlag van uw favoriete club bedrukken of bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf.

Welke type rolgordijnen bestaan er?

Wij zijn gespecialiseerd in rolgordijnen op maat en bieden bedrukte en onbedrukte rolgordijnen aan. De onbedrukte rolgordijnen bestaan weer uit drie soorten, namelijk:  verduisterende rolgordijnen, transparante rolgordijnen en licht verduisterende rolgordijnen. Hieronder lichten wij toe welke rolgordijnen waarvoor het vaakst worden toegepast.

Rolgordijnen voor in de slaapkamers

Licht verduisterende rolgordijnen worden ook wel licht doorlatende rolgordijnen genoemd en worden regelmatig toegepast in de slaapkamers. Maar als u voor lichte kleuren gaat, zoals wit of beige, dan adviseren wij u om rolgordijnen te nemen met een coating aan de buitenzijde. Deze rolgordijnen worden ook wel 100% verduisterende rolgordijnen genoemd en laten dus geen licht door. Het voordeel van verduisterende rolgordijnen is dat u ook met de zomermaanden beter kunt slapen.

Let op: eigenlijk zijn bijna alle rolgordijnen verduisterend. Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar zwarte rolgordijnen op maat, dan hoeft u in principe geen verduisterende zwarte rolgordijnen te nemen. Een licht verduisterende is dan meer dan voldoende.

Rolgordijn voor in de woonkamers

Kies voor licht doorlatende kleuren als u op zoek bent naar rolgordijnen voor in de slaapkamers. Licht verduisterende rolgordijnen laten een beetje licht door. Kiest u bijvoorbeeld voor warme tinten en schijnt de zon? Dan is de kans groot dat de stof wat warmer wordt. Heeft u een prachtig uitzicht en is rolgordijn meer bedoeld voor de sier? Kies dan voor transparante rolgordijnen. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor 100% verduisterende rolgordijnen als u gewoon geen zin heeft in daglicht, of omdat u bijvoorbeeld overdag graag films wilt kijken.

Kleuren rolgordijnen op maat

Of u nou grijze of witte rolgordijnen op maat wilt, bij ons heeft u de keuze uit de meest trendy kleuren. Wilt u liever de kleuren eerst in het echt bekijken? Bij ons kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Wat zijn de voordelen van Rolgordijnen?

Eenvoudig om te installeren, gemakkelijk in gebruik, geluiddempend en isolerend! Rolgordijnen hebben geen onderhoud nodig en zijn ook nog eens betaalbaar. Wilt u meer weten wat de voordelen zijn van de rolgordijnen? Op deze pagina vindt u een overzicht van de voordelen van rolgordijnen.

Rolgordijn licht verduisterend op maat