Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijnen op maat Groningen

Bent u woonachtig in Groningen en op zoek naar rolgordijnen op maat? Woont u in Groningen stad, Haren, Eemsmond of Delfzijl , dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren rolgordijnen op maat met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen.

Welke type rolgordijnen bestaan er?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor licht verduisterende rolgordijnen op maat, verduisterende rolgordijnen op maat en transparante rolgordijnen op maat.

Rolgordijnen voor in de slaapkamers

Mocht u op zoek zijn naar rolgordijnen voor in de slaapkamers, dan adviseren wij u om licht doorlatende of verduisterende rolgordijnen te nemen. Indien u kiest voor lichte tinten, dan adviseren wij u altijd om 100% verduisterende rolgordijnen aan te schaffen. Dankzij verduisterende rolgordijnen kunt u beter slapen, ook tijdens de zomermaanden!

Rolgordijn voor in de woonkamers

Voor in de woonkamer adviseren wij licht doorlatende rolgordijnen. Deze type rolgordijnen worden ook wel licht verduisterende of semi verduisterende rolgordijnen genoemd. Heeft u een prachtige uitzicht? Dan zijn de transparante rolgordijnen misschien ook wat voor uw woning!

Kleuren rolgordijnen op maat

Of u nou witte of roze rolgordijnen op maat wenst. Bij ons heeft u de keuze uit de meest trendy kleuren. U kunt gratis kleurstalen aanvragen als u de kleuren liever in het echt wilt bekijken.

Bedrukte rolgordijnen Groningen

Waar wij uniek in zijn is dat wij ook nog eens de rolgordijnen op maat kunnen maken inclusief de bedrukking naar uw wens. Zo kunt u bijvoorbeeld de vlag van Groningen bedrukken op onze rolgordijnen die u vervolgens gebruikt voor in uw slaapkamer, hobbykamer of gewoon in de woonkamer.

Wat zijn de voordelen van Rolgordijnen?

Op zoek naar een zonwering met veel voordelen? Eenvoudig in gebruik en betaalbaar in aanschaf? Kies dan voor de rolgordijnen van Mijnrolgordijnopmaat.nl

Rolgordijn licht verduisterend op maat