Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijnen op maat Limburg

Bent u woonachtig in Limburg en op zoek naar rolgordijnen op maat? Woont u in Maastricht, Heerlen, Venlo of Sittard , dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren rolgordijnen op maat met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen.

Licht verduisterend rolgordijn op maat

Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor licht verduisterende rolgordijnen op maat, verduisterende rolgordijnen op maat en transparante rolgordijnen op maat.

Rolgordijnen voor in de slaapkamers

Kies voor 100% verduisterende rolgordijnen  als u lekker uitgerust wilt slapen. Deze type rolgordijnen zijn ideaal als u op zoek bent naar bijvoorbeeld witte rolgordijnen. Mocht u op zoek zijn naar bijvoorbeeld zwarte rolgordijnen, dan is licht verduisterende ook meer dan voldoende.

Rolgordijn voor in de woonkamers

Transparante rolgordijnen zijn ideaal voor als u prachtige uitzicht heeft en niet van buiten gezien kunt worden. Echter, transparante rolgordijnen zijn leuk, maar hebben geen verduisterende werking. Voor in de woonkamer adviseren wij licht doorlatende rolgordijnen. Deze type rolgordijnen worden ook wel licht verduisterende of semi verduisterende rolgordijnen genoemd.

Kleuren rolgordijnen op maat

Of u nou blauwe of witte rolgordijnen op maat nodig heeft. Bij ons heeft u de keuze uit de meest trendy kleuren. U kunt gratis kleurstalen aanvragen als u de kleuren liever in het echt wilt bekijken. Altijd handig!

Bedrukte rolgordijnen op maat Limburg

Mocht u toch liever iets willen dat totaal anders is dan de traditionele rolgordijnen, dan kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld rolgordijnen met een bedrukking te nemen.  Hier zijn wij dan ook uniek in! Bedrukte rolgordijnen op maat! U levert de bestanden aan en wij leveren de rest.Waar wij uniek in zijn is dat wij ook nog eens de rolgordijnen op maat kunnen maken inclusief de bedrukking naar uw wens. Zo kunt u bijvoorbeeld de vlag van Groningen bedrukken op onze rolgordijnen die u vervolgens gebruikt voor in uw slaapkamer, hobbykamer of gewoon in de woonkamer.

Wat zijn de voordelen van Rolgordijnen?

Op zoek naar een zonwering met veel voordelen? Eenvoudig in gebruik en betaalbaar in aanschaf? Kies dan voor de rolgordijnen van Mijnrolgordijnopmaat.nl

Rolgordijn licht verduisterend op maat