Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijnen op maat Utrecht

Wij leveren rolgordijnen op maat in Utrecht met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Dit doen wij door heel Nederland en dus ook in Utrecht, Amersfoort en Veenendaal. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres!

Welke type rolgordijnen bestaan er?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor transparante rolgordijnen, licht verduisterende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen. Hieronder lichten wij toe welke rolgordijnen waarvoor het vaakst worden gebruikt.

Rolgordijnen voor in de slaapkamers

Zoekt u iets voor in de slaapkamers? Wij adviseren u om licht verduisterende of 100% verduisterende rolgordijnen te nemen. Gaat uw voorkeur uit naar de kleuren wit, beige en de overige tinten? Heeft u ook moeite met slapen omdat er te veel licht binnen komt? Kies dan voor 100% verduisterende rolgordijnen. Verduisterende rolgordijnen worden meestal toegepast voor in de slaapkamers. Wilt u goed slapen zodat u bent opgeladen voor de volgende dag? Kies dan voor verduisterend!

Rolgordijn voor in de woonkamers

Kies voor licht doorlatende kleuren als u op zoek bent naar rolgordijnen voor in de slaapkamers. Licht verduisterende rolgordijnen laten een beetje licht door. Kiest u bijvoorbeeld voor warme tinten en schijnt de zon? Dan is de kans groot dat de stof wat warmer wordt. Heeft u een prachtig uitzicht en is rolgordijn meer bedoeld voor de sier? Kies dan voor transparante rolgordijnen. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor 100% verduisterende rolgordijnen als u gewoon geen zin heeft in daglicht, of omdat u bijvoorbeeld overdag films wilt kijken met donkere scenes.

Kleuren rolgordijnen op maat

Of u nou blauwe of witte rolgordijnen op maat wenst. Bij ons heeft u de keuze uit de meest trendy kleuren. Wilt u liever de kleuren eerst in het echt bekijken? Bij ons kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Bedrukte rolgordijnen Utrecht

Waar wij uniek in zijn is dat wij ook nog eens de rolgordijnen op maat kunnen maken inclusief de bedrukking naar uw wens. Zo kunt u bijvoorbeeld de vlag van uw favoriete voetbalclub bedrukken en vervolgens eenvoudig uw rolgordijnen ophangen.

Wat zijn de voordelen van Rolgordijnen?

Bespaar op energiekosten! Naast het feit dat rolgordijnen makkelijk zijn in gebruik en betaalbaar is het ook nog eens kosten besparend! Dit komt omdat de rolgordijnen van Mijnrolgordijnopmaat.nl de warmte tijdens de wintermaanden binnenhoudt. Hierdoor hoeft u de verwarming minder op te stoken. Op deze pagina vindt u een overzicht van de voordelen van rolgordijnen.

Rolgordijn licht verduisterend op maat