Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice
Waar kan ik de producten zien alvorens ik een aankoop doe?

Mijnrolgordijnopmaat.nl is gevestigd aan de Bornerbroeksestraat 335 in Almelo. Hier kan je de rolgordijnen bezichtigen. Daarnaast is het mogelijk om gratis 3 stalen aan te vragen, zodat je een goede keuze maakt.

Lees meer
Waarom adviseren jullie kleurstalen aan te vragen, de kleuren staan toch op de website?

De kleuren op jouw scherm kunnen een lichte afwijking hebben van de werkelijkheid. Dit heeft te maken met de instellingen van uw beeldscherm. Wij adviseren om het stof te voelen en bij het licht/raam te houden, ook wanneer het donker is. Dit adviseren wij omdat wij teleurstellingen willen voorkomen. Mocht de kleur niet jouw gewenste kleur zijn, dan kunnen wij daar helaas vrij weinig voor je betekenen.

Houdt er rekening mee dat de kleur altijd kan afwijken van een kleurstaal. Dit komt omdat de samenstelling van een kleur niet 100% consistent kan zijn.

Lees meer
Biedt Mijnrolgordijnopmaat.nl nog meer kleuren dan op de website?

De kleuren op onze website zijn de kleuren die het meest verkocht worden. Wij kijken maandelijks welke kleuren het meest gangbaar zijn. Op basis van deze analyses zorgen we ervoor om de mooiste, meest verkochte kleuren te prijzen. Door het aantal kleuren te beperken, hebben wij een betere inkooppositie en is het voor ons mogelijk om jou van rolgordijnen met een scherpere prijs te voorzien.

We proberen ons best te doen om alle kleuren op de website te posten.

Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Vraag om gratis kleurstalen via info@mijnrolgordijnopmaat.nl

Lees meer
Zijn de raamdecoraties van Mijnrolgordijnopmaat.nl ook in de badkamer te gebruiken?

Wij hebben badkamer geschikte rolgordijnstoffen. Deze stoffen zijn meestal geplastificeerd waardoor het stof geen water op kan nemen. Het is wel van belang dat je badkamer goed geventileerd wordt. Ben jij op zoek naar een rolgordijn voor in jouw badkamer? Dan adviseren wij jou om verduisterende rolgordijnen aan te schaffen. Deze verduisterende rolgordijnen zijn geplastificeerd. Overige rolgordijnen zijn niet geplastificeerd.

Lees meer
Kunnen jullie tegen meerprijs ook meet- of montageservice verlenen?

Spijtig genoeg kunnen wij geen meet- of montageservice door heel Nederland verlenen. In het oosten (Overijssel) van het land wel omdat wij ook gevestigd zijn in het oosten van het land.Wel tref je op onze website een duidelijke meethulp aan. Wat betreft het monteren, dit is zeer eenvoudig. Het kind kan de was doen! Lukt het je niet? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Lees meer
Ik heb iets besteld maar ik zie nu dat er een actie is. Kan ik alsnog gebruik maken van de korting?

Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de korting. Doordat de actie meestal van een bepaalde en beperkte duur is, kan je geen rechten ontlenen aan deze actie.

Lees meer
Hoeveel garantie heb ik op de rolgordijnen?

Mijnrolgordijnopmaat.nl biedt standaard 2 jaar garantie op al onze rolgordijnen wanneer je de rolgordijnen gebruikt zoals het gebruikt moet worden.

Lees meer
Mag ik meerdere keren kleurstalen aanvragen?

Ja hoor, dat is bij ons geen probleem. De eerste keer kan je 3 kleurstalen aanvragen. Als de juiste kleur er voor je niet bij zit, geen probleem want je kunt nogmaals gratis nieuwe kleurstalen aanvragen. Ben je een wederverkoper en wil je liever onze complete collectie bekijken? Neem dan contact op via onze klantenservice.

Lees meer