Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

De voordelen van een rolgordijn

De voordelen van een rolgordijn. Met de rolgordijnen van Mijnrolgordijnopmaat.nl heb je veel voordelen. Er zijn verschillende redenen om voor een rolgordijn als binnenzonwering of raamdecoratie te kiezen. Deze voordelen hebben wij speciaal voor jou hieronder op een rijtje gezet.

Eenvoudig te installeren

Plug and play! Onze rolgordijnen zijn eenvoudig te installeren. Je hebt vrij weinig technische kennis nodig. Het enige wat je moet hebben is een accuboormachine/schroevendraaier en wat schroefjes.

Easy to use

De rolgordijnen kan door iedereen gebruikt worden. Er wordt ook een gewichtsklem bijgeleverd, zodat de ketting niet wappert.

Isolerend en energiebesparend

Je hoeft de verwarming niet meer hoger te zetten tijdens de wintermaanden. Dankzij de rolgordijnen van Mijnrolgordijnopmaat.nl blijft het lekker warm bij je in huis. Bovendien is het lekker koel in de zomermaanden, waardoor je de airco niet hoeft te gebruiken. Hierdoor bespaar je op de energiekosten.

 

> Bereken snel wat jouw rolgordijn op maat mag kosten.

 

Akoestisch

Houd je ervan om s’ avonds muziek te luisteren of naar tv te kijken? Dan is een rolgordijn ideaal om het akoestisch geluid te minderen.

Eenvoudig in onderhoud

Het vangt geen stof op zoals houten jaloezieën of plissé gordijnen. Daarom kan er gezegd worden dat rolgordijnen veel onderhoudsvriendelijker zijn dan andere soorten binnenzonwering.

Nadelen van een rolgordijn

Ieder voordeel heeft ook zijn eigen nadeel, hoewel dit bij rolgordijnen bijna niet voorkomt. Vind je een rolgordijn maar niets omdat het te saai voor je kan zijn? Geen zorgen. Wij maken nu ook iets wat je niet eerder hebt gezien. Bij ons is het mogelijk om je eigen rolgordijn op maat te laten maken met je eigen afbeelding. Wil je een afbeelding van je favoriete zanger, je droomauto of een prachtige afbeelding van Japan?

 

> Klik verder voor rolgordijn met print op maat.

 

 

.

Benieuwd naar de kleuren?

Vraag nu gratis 3 kleurstalen aan