Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

De voordelen van een rolgordijn

De voordelen van een rolgordijn. Wat zijn dat nou? Met de rolgordijnen van Mijnrolgordijnopmaat.nl heeft u veel voordelen. Er zijn verschillende redenen om voor een rolgordijn als binnenzonwering of raamdecoratie te kiezen. Deze voordelen hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet.

Eenvoudig te installeren

U hoeft vrij weinig technische kennis te hebben, want de rolgordijnen van Mijnrolgordijnopmaat.nl zijn makkelijk te installeren. U heeft enkel een accuboormachine nodig. De schroeven worden meegeleverd met de rolgordijnen.

Easy to use

De rolgordijnen kan door iedereen gebruikt worden. Er wordt ook een gewichtsklem bijgeleverd, zodat de ketting niet in de weg staat.

Isolerend en energiebesparend

U hoeft de verwarming niet meer hoger te zetten tijdens de wintermaanden. Dankzij de rolgordijnen van Mijnrolgordijnopmaat.nl blijft het lekker warm bij u in huis. Bovendien is het lekker koel in de zomermaanden, waardoor u de airco niet hoeft te gebruiken. Met de rolgordijnen van Mijnrolgordijnopmaat.nl kunt u besparen op uw energiekosten.

Akoestisch

Houdt u ervan om s’ avonds muziek te luisteren of naar tv te kijken? Rolgordijnen verbeteren uw geluidscomfort.

Eenvoudig in onderhoud

Het vangt geen stof op zoals houten jaloezieën of plissé gordijnen. Daarom kan er gezegd worden dat rolgordijnen onderhoudsvrij zijn in tegenstelling tot overige binnenzonwering.

 

Nadelen van een rolgordijn

Ieder voordeel heeft ook zijn eigen nadeel, hoewel dit bij rolgordijnen bijna niet voorkomt. Het heeft ook te maken met wat u mooi vindt. Er zijn mensen die rolgordijnen eentonig vinden, maar daarom kunt u bij ons ook kiezen om een rolgordijn te bedrukken met de gewenste foto of tekst. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om voor duo-rolgordijnen te kiezen.

Rolgordijn licht verduisterend op maat

Benieuwd naar de kleuren?

Vraag nu gratis 3 kleurstalen aan