Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Duo rolgordijn op maat

Bent u op zoek naar een duo rolgordijn op maat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren rolgordijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding in prachtige meest verkochte kleuren. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Omdat wij zoveel vertrouwen hebben in onze producten bieden wij u maar liefst twee jaar garantie voor duo rolgordijnen.

Wat is het verschil tussen duorolgordijn en rolgordijn?

Een duo rolgordijn is anders dan een rolgordijn. Ze worden ook wel roljaloezieën genoemd. Het verschil zit hem in het feit dat de duo-rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die over elkaar bewegen, wanneer u het duo-rolgordijn oprolt en uitrolt. De duo-rolgordijnen zijn iets duurder dan de standaard rolgordijnen en dit komt omdat er bij duo-rolgordijnen meer stof nodig is.

Wat zijn de voordelen van een duorolgordijn?

Duo-rolgordijnen zijn steeds populairder. Dit type zonwering ziet u ook bijna in iedere straat. De voordelen van een duo-rolgordijn zijn enorm! Zo kunt u besparen op de energiekosten, terwijl u privacy heeft. Zo kunt u naar buiten kijken terwijl u van buiten niet gezien kunt worden. Met de duo-rolgordijnen heeft u de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel licht u wenst. Naast deze voordelen vindt men duo-rolgordijn over het algemeen fraaier dan de standaard rolgordijnen.

> Bekijk Duo Rolgordijnen