Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Duo rolgordijn op maat

Ben jij op zoek naar een duo rolgordijn op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren rolgordijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding in prachtige meest verkochte kleuren. Duo rolgordijnen zijn ideaal voor in de woonkamers, maar worden ook steeds vaker in de slaapkamers toegepast.

Waarom Mijnrolgordijnopmaat.nl? Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen.

 

Verduisterend duo rolgordijn op maat

Ben je op zoek naar een duo rolgordijn voor bijvoorbeeld in de slaapkamer? Of wil je een duorolgordijn maar wel een die het zonlicht tegen houdt?

> Bekijk de collectie van ons verduisterend duo rolgordijn

Duo rolgordijn licht doorlatend

Veel mensen kiezen er toch voor om een licht doorlatende duo rolgordijn te kiezen. Bij een licht doorlatende duo rolgordijn wordt jouw kamer iets feller wanneer de zon schijnt.

> Bekijk de collectie van ons licht doorlatende duo rolgordijnen

 

Wat is het verschil tussen duorolgordijn en rolgordijn?

Een duo rolgordijn is anders dan een rolgordijn. Ze worden ook wel roljaloezieën genoemd. De duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die over elkaar bewegen. Wanneer jij het duorolgordijn op rolt en uitrolt ontstaat deze beweging. Zo kan je bepalen hoeveel zonlicht er binnen komt. Bij een duo rolgordijn koop je wel meer stof, vandaar dat de prijzen hier ook naar zijn berekend.

Wat zijn de voordelen van een duorolgordijn?

Duo-rolgordijnen zijn populair. Je ziet ze steeds vaker, die duo rolgordijnen. De voordelen van een duo-rolgordijn zijn enorm! Zo kan je besparen op de energiekosten, terwijl je privacy hebt. Dit komt omdat je naar buiten kan kijken, terwijl je niet direct zichtbaar bent van buiten.  Met onze duo-rolgordijnen heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel licht je wenst. Duo rolgordijnen zijn ook decoratief van aard.

> Bekijk Duo Rolgordijnen

 

 

 

Bekijk de mogelijkheden van rolgordijnen met een eigen print

Creer je eigen rolgordijn met jouw afbeelding

Hey jij daar! Wil je weten wat het kost om jouw rolgordijn op maat te laten maken met je eigen print? Klik dan gauw verder.

Foto op je rolgordijn

Naast duo rolgordijnen hebben wij rolgordijnen met een eigen print. Jij geeft aan welke afbeelding je wenst. Samen zoeken wij eventueel naar alternatieven of je levert je eigen ontwerp aan.

Het is ook mogelijk om bedrijfslogo’s et cetera te laten bedrukken op onze bedrukte rolgordijnen. Heb je hier een oor naar en zou je  er meer over willen weten? Bekijk het filmpje!

Bekijk video: Rolgordijnen met een print op maat