Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Goedkoop rolgordijn op maat

Bent u op zoek naar een rolgordijn op maat? Dan bent bij ons aan het juiste adres. Wij leveren rolgordijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding in maar liefst 50 verschillende trendy kleuren. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Omdat wij zoveel vertrouwen hebben in onze producten bieden wij u maar liefst twee jaar garantie

Uw rolgordijn bedrukt

Veel mensen weten niet dat rolgordijnen ook heel goed als decoratie gebruikt kunnen worden. Waar wij bij Mijnrolgordijnopmaat.nl uniek in zijn is dat wij ook bedrukte rolgordijnen leveren. U kiest zelf wat u op het rolgordijn wilt hebben, zoals foto’s van uw kind, het logo van uw favoriete voetbalclub of een andere favoriete afbeelding. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw persoonlijke rolgordijn op maat bij u thuis wordt afgeleverd. En dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Welke zonwering heb ik nodig?

Kiest u liever iets dat eenvoudig is in gebruik en betaalbaar in aanschaf? Bent u ook op zoek naar een zonwering met veel voordelen? Dan zijn de rolgordijnen van Mijnrolgordijnopmaat.nl de perfecte oplossing voor uw ramen. Hieronder vindt u een overzicht van drie meest voorkomende type rolgordijnen.

Rolgordijn licht verduisterend op maat