Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 160 cm breed

Rolgordijn 160 cm breed. Heeft u last van de zon en bent u op zoek naar een rolgordijn in de breedte van 160 cm? U hoeft niet verder te zoeken voor rolgordijn 1.60 breed. Kiest u voor ons dan heeft u rolgordijnen op maat gemaakt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze collectie rolgordijnen bestaan uit diverse kleuren en soorten stoffen.

Rolgordijn 160 x 180 of 160 x 2400

Zoekt u bijvoorbeeld een rolgordijn 160 x 180 of 160 x 240? Dan is uw rolgordijn bijvoorbeeld vekrijgbaar in zowel licht doorlatende als verduisterende stof. Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl heeft u de keuze uit rolgordijnen die 100% verduisterend zijn, maar ook uit transparante rolgordijnen en semi transparante rolgordijnen. Dit laatste noemt met ook wel licht verduisterende of licht doorlatend. De licht doorlatende rolgordijnen worden in veel gevallen gebruikt voor in de ruimtes waar niet wordt geslapen. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar rolgordijnen voor in de slaapkamers en heeft u last van de zon? Kies dan voor de verduisterende stoffen.

Duo Rolgordijn 160 breed

Duo rolgordijn 160 breed. Ze zijn op dit moment de absolute trend. Een duo rolgordijn is functioneel omdat u zelf bepaalt hoeveel lichtinval u in uw kamer wenst. Dit komt omdat de duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die over elkaar bewegen wanneer u het roljalozie op en uitrolt. Zoekt u bijvoorbeeld een duo rolgordijn in de kleur grijs? Dan is de kans dat u bij ons slaagt zeer hoog.

Kleurstalen: Duorolgordijn en rolgordijnen

Twijfelt u nog welke kleuren of stoffen u wilt? Weet u nog niet helemaal welke kleur rolgordijnen u voor uw ramen wenst? Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl kunt u gratis kleurstalen aanvragen.
Wij gebruiken extra grote kleurstalen zodat u een goede indruk krijgt van de kwaliteit die wij leveren. U kunt via onze webshop gratis en vrijblijvend gebruik maken van onze kleurstalenservice.