Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 190 cm breed

Rolgordijn 190 cm breed. Op zoek naar rolgordijn 1.90 breed omdat u last heeft van de felle zon? Stop met verder zoeken, want we behalve dat uw interieur kan verkleuren door de zon, is het ook nog eens best warm in de zomerdagen. Zoekt u rolgordijnen 190 breed, dan bent u op de juiste webshop terecht gekomen. Wij leveren rolgordijnen met een uitsterekende prijs-kwaliteitverhouding. De keuze is reuze. Wie bij ons niet slaagt, zal nergens slagen. U heeft namelijk bij ons de keuze uit verschillende trendy kleuren. Deze kleuren zijn weer verkrijgbaar in diverse soorten rolgordijnen. Denk hierbij aan: licht doorlatende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en transparante rolgordijnen.

Rolgordijn voor in de slaapkamers 190 breed

Wilt u iets voor het raam in de slaapkamers? Kies dan voor verduisterende rolgordijnen als u een lichte kleur wenst. Kiest u voor de kleuren antraciet of zwart dan is een licht doorlatende stof meer dan voldoende.

Duo Rolgordijn 190 breed

Duo rolgordijn 190 cm breed of roljaloezie 190 breed. Een mooie betaalbare alternatief voor binnenzonwering. Ideaal voor in de woonkamer, keuken en gang. Het mooiste aan een duo rolgordijn 1.90 breed is dat u wel naar buiten kunt kijken, terwijl u toch een beetje privacy heeft. Daarnaast staat het mooi in uw interieur. De duorolgordijnen zijn verkrijgbaar in zowel licht doorlatend als de verduisterende stoffen.

Kleurstalen rolgordijn

Twijfelt u nog welke kleuren of stoffen u wilt? Weet u nog niet helemaal welke kleur rolgordijnen u voor uw ramen wenst? Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl kunt u gratis kleurstalen aanvragen. De kleurstalen zijn bij ons extra groot en daardoor krijgt u een goede indruk van de kleur en het materiaal van het rolgordijn. U krijgt de kleurstalen bij ons helemaal gratis thuisgestuurd, waardoor u in uw eigen ruimte kunt kijken of dit kleur bij de rest van het interieur past.