Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 240 breed

Rolgordijn 240 breed nodig? Irriteert u zich aan de zon of het feit dat u geen privacy heeft? Of wilt u graag een nieuwe kleur rolgordijn 240 cm breed omdat de oude toe is aan vervanging? Kies voor verduisterend rolgordijn 240 breed en u zult geen last meer hebben van de zon.

Rolgordijn voordelig

Door het directe contact met onze leveranciers leveren wij rolgordijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De keuze is bij ons groot. U heeft keuze uit ruim 40 verschillende rolgordijnen 240 breed.

Soorten rolgordijn 200 breed

Bij ons heeft u de keuze uit licht verduisterende rolgordijnen 240 breed, verduisterende rolgordijnen 240 breed en transparante rolgordijnen 240 breed. De licht doorlatende (licht verduisterende) rolgordijnen worden het vaakst toegepast voor in de woonkamers en de donkere kleuren voor in de slaapkamers. Bent u bijvoorbeeld zoekende naar een rolgordijn 240 breed voor in uw slaapkamer en heeft u moeite met overdag slapen? Dan raden wij u aan om verduisterende rolgordijnen te nemen. Bij de kleuren zwart en donker grijs is een licht doorlatende stof ook meer dan voldoende.

Duo rolgordijn 240 breed

Of bent u op zoek naar een duo rolgordijn 240 cm breed? Anders dan een traditioneel rolgordijn zijn de roljaloezieën. Een roljalozie 240 cm breed is bij ons verkrijgbaar voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt omdat de duo rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die over elkaar bewegen, wanneer u het roljalozie op en uitrolt. Zoekt u bijvoorbeeld bruin duo rolgordijn? Deze hebben wij in meerdere soorten.

Gratis kleurstalen

Bestel vandaag nog gratis en vrijblijvend kleurstalen zodat u er zeker van bent dat u de juiste kleur of soort stof heeft gekozen voor op uw raam.