Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijn 400 cm breed

Rolgordijn 400 cm breed. Wie ook op zoek is naar een rolgordijn in de breedte van 4 meter is bij ons aan het juiste adres. Wij maken rolgordijnen speciaal voor u op maat, ook in de breedte van 400 cm. U kunt bij ons de rolgordijnen 400 breed op maat laten maken in verschillende fraaie kleuren. Wilt u bijvoorbeeld een rolgordijn 400 breed in de kleur zwart, of wit? Dan is dat mogelijk.

Extra groot rolgordijn 400 cm breed

Het opsturen van deze extra brede rolgordijnen is lastig, maar daar hebben wij een mooie oplossing voor! Deze extra brede rolgordijnen zijn normaliter moeilijk om op te sturen, maar daar hebben wij al partijen voor gevonden. Zoek niet verder, want wij hanteren de beste prijs-kwaliteit verhouding voor rolgordijnen in de breedte van 400 cm. De rolgordijnen in de breedte van 4 meter zijn verkrijgbaar in diverse soorten, waaronder: licht verduisterend, verduisterend en transparant.

Gratis kleurstalen

Maak gebruik van onze kleurstalenservice voor rolgordijnen in de breedte van 400 cm. Het aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend. Dit doet u via onze webshop door op kleurstalen te klikken.