Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijn 400 cm breed

Rolgordijn 400 cm breed. Wie ook op zoek is naar een rolgordijn in de breedte van 4 meter is bij ons aan het juiste adres. Wij maken rolgordijnen speciaal voor jou op maat, ook in de breedte van 400 cm. Je kunt bij ons de rolgordijnen 400 breed op maat laten maken in verschillende fraaie kleuren. Wil je bijvoorbeeld een rolgordijn 400 breed in de kleur zwart, of wit? Dan is dat mogelijk.

Extra groot rolgordijn 400 cm breed

Het is niet mogelijk om kant-en-klare rolgordijnen te kopen van 400 cm breed. Het vinden van deze extra brede rolgordijnen is lastig, maar bij ons wel mogelijk. Zoek niet verder, want wij hanteren de beste prijs-kwaliteit verhouding voor rolgordijnen in de breedte van 400 cm. De rolgordijnen in de breedte van 4 meter zijn verkrijgbaar in diverse soorten, waaronder: licht verduisterend, verduisterend en met een eigen print

Wat kost een rolgordijn 400 cm breed?

Wil je weten wat het kost om een rolgordijn op maat te laten maken op 400 cm breed? Klik hieronder om snel even de prijs te berekenen.

Rolgordijn 400 cm breed

 

Rolgordijn 400 cm breed met eigen print

Nieuw! Rolgordijn met print op maat. Voor degenen die iets anders willen dan de standaard rolgordijnen zijn er de bedrukte rolgordijnen. Dit unieke concept maakt het mogelijk om zelf je afbeelding te laten bedrukken. Wij zorgen er dan voor dat je persoonlijke rolgordijn op maat bij je thuis wordt afgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan foto’s van je kind, het logo van je favoriete voetbalclub of een andere favoriete afbeelding.

>> Reken uit wat het jouw bedrukte rolgordijn op maat gaat kosten

Ideaal voor personalisatie en huisstijlen door tot in de details! Met bedrukte rolgordijnen creëer je nieuwe mogelijkheden voor jezelf.

Rolgordijn met een eigen print laten maken
Laat je foto bedrukken op een rolgordijn. Het rolgordijn wordt op maat gemaakt en dat met jouw eigen afbeelding of een afbeelding die je heel leuk lijkt op een rolgordijn

Gratis kleurstalen

Maak gebruik van onze kleurstalenservice voor rolgordijnen in de breedte van 400 cm. Het aanvragen is gratis en geheel vrijblijvend. Dit doet u via onze webshop door op kleurstalen te klikken.