Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

 


Rolgordijn 60 breed

Rolgordijn 60 cm breed. Op zoek naar een rolgordijn van 60 cm breed? Zoek dan niet verder! Mijnrolgordijnopmaat.nl heeft de beste prijs/kwaliteitverhouding als het gaat om rolgordijnen. Liever een op maat gemaakt rolgordijn 60cm? Bij ons wordt uw rolgordijn met veel liefde op maat gemaakt en snel geleverd.

Rolgordijn 60 cm breed licht doorlatend

Wenst u licht doorlatende rolgordijnen voor in uw woning? Wij hebben keuze uit diverse kleuren licht doorlatende stoffen. Deze licht doorlatende rolgordijnen maken wij voor u speciaal op maat. Rolgordijn 60 cm breed zijn ook verkrijgbaar in de verduisterende of transparante stoffen.

Als u bijvoorbeeld 60cm breed rolgordijnen nodig voor in uw slaapruimtes en u kiest voor donker, dan is een licht doorlatend rolgordijn prijs-technisch gezien interessanter.

Duo rolgordijn 60 cm breed.

Een duo rolgordijn in de breedte van 60 cm is absoluut een trend op dit moment. U bepaalt zelf hoeveel lichtinval u wenst en uw privacy. Daarnaast is een duorolgordijn net iets gezelliger dan een traditioneel rolgordijn. Laat u uw duorolgordijn door ons op maat maken? Dan wordt uw duorolgordijn standaard afgewerkt met een lux cassettesysteem. Een duo rolgordijn wordt ook wel een roljaloezie genoemd en is een combinatie van functionaliteit en sfeer. Uw duo rolgordijn voor de beste prijs/kwaliteit op maat laten maken? Bereken snel en eenvoudig uw prijs!