Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijnen op maat Gelderland

Of u nou in Zutphen, Arnhem, Apeldoorn, Ede of Doetinchem woont, bij ons bent u aan het juiste adres voor rolgordijnen op maat!

Wij leveren rolgordijnen op maat met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen.

Welke type rolgordijnen bestaan er?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor licht verduisterende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en transparante rolgordijnen. Hieronder lichten wij toe welke rolgordijnen waarvoor het vaakst worden gebruikt.

 

Rolgordijn voor in de woonkamers

Kies voor licht doorlatende kleuren als u op zoek bent naar rolgordijnen voor in de slaapkamers. Licht verduisterende rolgordijnen laten een beetje licht door. Kiest u bijvoorbeeld voor warme tinten en schijnt de zon? Dan is de kans groot dat de stof wat warmer wordt. Heeft u een prachtig uitzicht en is rolgordijn meer bedoeld voor de sier? Kies dan voor transparante rolgordijnen. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor 100% verduisterende rolgordijnen als u gewoon geen zin heeft in daglicht, of omdat u bijvoorbeeld overdag films wilt kijken met donkere scenes.

Rolgordijnen voor in de slaapkamers

Zoekt u iets voor in de slaapkamers? Wij adviseren u om licht verduisterende of 100% verduisterende rolgordijnen te nemen. Gaat uw voorkeur uit naar de kleuren wit, beige en de overige tinten? Heeft u ook moeite met slapen omdat er te veel licht binnen komt? Kies dan voor 100% verduisterende rolgordijnen. Verduisterende rolgordijnen wordt meestal toegepast voor in de slaapkamers. Wilt u goed slapen zodat u bent opgeladen voor de volgende dag? Kies dan voor verduisterend!

Kleuren rolgordijnen op maat

Of u nou roze of groene rolgordijnen op maat wenst. Bij ons heeft u de keuze uit de meest trendy kleuren. Wilt u liever de kleuren eerst in het echt bekijken? Bij ons kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Bedrukte rolgordijnen Gelderland

Waar wij uniek in zijn is dat wij ook nog eens de rolgordijnen op maat kunnen maken inclusief de bedrukking naar uw wens. Zo kunt u bijvoorbeeld de vlag van uw favoriete voetbalclub bedrukken en vervolgens eenvoudig uw rolgordijnen ophangen.

Wat zijn de voordelen van Rolgordijnen?

Bespaar op energiekosten! Naast het feit dat rolgordijnen eenvoudig zijn in gebruik en betaalbaar in aanschaf is het ook nog eens kosten besparend! Onze stoffen houden de warmte binnen tijdens de wintermaanden en buiten tijdens de zomermaanden. Wilt u weten wat nog meer de voordelen zijn?

Rolgordijn op maat Gelderland