Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijnen op maat Overijssel

Bent u woonachtig in provincie Overijssel en op zoek naar rolgordijnen op maat? Woont u in Zwolle, Deventer, Enschede of Hengelo, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij leveren rolgordijnen op maat met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen.

Welke type rolgordijnen bestaan er?

Bij ons heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor licht verduisterende rolgordijnen op maat, verduisterende rolgordijnen op maat en transparante rolgordijnen op maat.

Rolgordijnen voor in de slaapkamers

Bent u op zoek naar rolgordijnen voor in de slaapkamers? Kies dan bijvoorbeeld voor licht doorlatende of 100% verduisterende rolgordijnen. Gaat uw voorkeur uit naar de lichte tinten, maar heeft u moeite met slapen? Kies dan voor 100% verduisterende rolgordijnen. Verduisterende rolgordijnen wordt het vaakst toegepast voor in de slaapkamers. Ideaal als u bijvoorbeeld nachtdienst heeft en overdag lekker wilt slapen.

Rolgordijn voor in de woonkamers

Meestal kiest men voor licht doorlatende rolgordijnen voor in de woonkamers, omdat het anders te donker wordt.  Als u een prachtig uitzicht? Dan is een transparant rolgordijn misschien ook wat voor u!

Kleuren rolgordijnen op maat

Of u nou zwarte of blauwe rolgordijnen op maat wenst. Bij ons heeft u de keuze uit de meest trendy kleuren. Wilt u liever de kleuren eerst in het echt bekijken? Bij ons kunt u gratis kleurstalen aanvragen.

Bedrukte rolgordijnen Overijssel

Waar wij uniek in zijn is dat wij ook nog eens de rolgordijnen op maat kunnen maken inclusief de bedrukking naar uw wens. Zo kunt u bijvoorbeeld de vlag van uw favoriete voetbalclub bedrukken en vervolgens eenvoudig uw rolgordijnen ophangen.

Wat zijn de voordelen van Rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn kort samengevat zeer eenvoudig in gebruik en betaalbaar in aanschaf. Bovendien houdt het de warmte binnen tijdens de wintermaanden, zodat u behoorlijk op energiekosten kunt besparen. Op zoek naar een zonwering met veel voordelen?

Rolgordijn op maat Overijssel