Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat. Ben jij op zoek naar rolgordijnen op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren rolgordijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding in verschillende fraaie kleuren. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Waar je normaal gesproken ruim 3 weken voor moet wachten kan het bij ons gemiddeld binnen 8 werkdagen!


> Klik hier! Bereken jouw rolgordijn op maat


Jouw rolgordijn met een print

Veel mensen weten niet dat rolgordijnen ook heel goed als decoratie gebruikt kan worden. Waar wij bij Mijnrolgordijnopmaat.nl uniek in zijn is dat wij ook bedrukte rolgordijnen op maat maken. Jij levert de afbeelding aan, bijvoorbeeld het logo van jouw favoriete voetbalclub of een afbeelding van een Japanse anime. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw persoonlijke rolgordijn op maat wordt samengesteld en uiteindelijk gratis thuis wordt bezorgd. Wij helpen jou bij het aanleveren van de bestanden en wij kijken samen met je of de kwaliteit voldoet. Je hoeft niet eerst een bestelling te plaatsen hiervoor. Je mag ons ook van te voren een appje sturen of een e-mail met jouw wensen. Samen kijken wij wat we voor je gaan betekenen. Lets do it together!

Bereken wat jouw rolgordijn met een print op maat mag kosten

Nieuw! Rolgordijnen met jouw eigen foto

Voor degenen die iets anders willen dan de standaard rolgordijnen zijn er de bedrukte rolgordijnen.

Ideaal voor personalisatie en huisstijlen door tot in de details. Gordijnen met een print zijn gaaf!


Gratis kleurstalen rolgordijnen

Twijfel je nog over de kleur of het materiaal?  Weet je nog niet zeker welke kleur rolgordijnen jij voor je ramen wenst? Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl kan je gratis kleurstalen aanvragen. De kleurstalen zijn bij ons extra groot en daardoor krijg je een goede indruk van de kleur en het materiaal van het rolgordijn. Je krijgt de kleurstalen bij ons gratis thuis gestuurd, zodat je het in je eigen ruimte kunt bekijken of de kleur bij jouw interieur past.