Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijnen op maat

Bent u op zoek naar rolgordijnen op maat? Dan bent bij ons aan het juiste adres. Wij leveren rolgordijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding in maar liefst 40 verschillende kleuren. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Omdat wij zoveel vertrouwen hebben in onze producten bieden wij u maar liefst twee jaar garantie.

>> Bereken de prijs uw rolgordijn op maat

Uw rolgordijn bedrukt

Veel mensen weten niet dat rolgordijnen ook heel goed als decoratie gebruikt kunnen worden. Waar wij bij Mijnrolgordijnopmaat.nl uniek in zijn is dat wij ook bedrukte rolgordijnen leveren. U kiest zelf wat u op het rolgordijn wilt hebben, zoals foto’s van uw kind, het logo van uw favoriete voetbalclub of een andere favoriete afbeelding. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw persoonlijke rolgordijn op maat bij u thuis wordt afgeleverd. En dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

>> Bereken de prijs van een bedrukte zonwering op maat

Nieuw! Rolgordijnen met uw eigen foto

Voor degenen die iets anders willen dan de standaard rolgordijnen zijn er de bedrukte rolgordijnen.

Ideaal voor personalisatie en huisstijlen door tot in de details! Met bedrukte rolgordijnen creëert u nieuwe mogelijkheden voor u zelf.

Gratis kleurstalen rolgordijnen

Twijfelt u nog welke kleuren of stoffen u wilt? Weet u nog niet helemaal welke kleur rolgordijnen u voor uw ramen wenst? Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl kunt u gratis kleurstalen aanvragen. De kleurstalen zijn bij ons extra groot en daardoor krijgt u een goede indruk van de kleur en het materiaal van het rolgordijn. U krijgt de kleurstalen bij ons helemaal gratis thuisgestuurd, waardoor u in uw eigen ruimte kunt kijken of dit kleur bij de rest van het interieur past.