Menu
  • Gratis bij u thuisbezorgd
  • Persoonlijke service
  • Gratis stalenservice

Rolgordijnen op maat

Op zoek naar rolgordijnen op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van de juiste raamdecoratie een belangrijke en soms uitdagende taak kan zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte rolgordijnen aan in verschillende fraaie kleuren. Zo ben je verzekerd van de perfecte match met jouw interieur. Door het directe contact met onze leveranciers, kunnen wij zowel de kwaliteit van onze producten als de snelheid van het bezorgproces waarborgen. Waar je normaal gesproken ruim 4-5 weken voor moet wachten, kan het bij ons gemiddeld binnen 10 tot 14 werkdagen! Bovendien zijn onze rolgordijnen van hoogwaardige kwaliteit en hebben ze een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding.

Je hebt bij ons de mogelijkheid om je rolgordijn volledig op maat te laten maken. Je bepaalt zelf de afmetingen, kleur en eventuele extra opties zoals de bediening. Daarnaast zijn onze rolgordijnen ook nog eens eenvoudig te monteren en onderhouden. Of je nu op zoek bent naar rolgordijnen voor in de woonkamer, slaapkamer of kantoor, bij ons vind je altijd de perfecte match.

 

Jouw rolgordijn met een print

Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl geloven wij dat rolgordijnen niet alleen functioneel, maar ook decoratief kunnen zijn. Daarom bieden wij unieke bedrukte rolgordijnen op maat aan, waarbij jij de afbeelding kiest, zoals bijvoorbeeld het logo van jouw favoriete voetbalclub of een afbeelding van een Japanse anime. Wij staan garant voor een persoonlijke samenstelling van jouw rolgordijn op maat, waarbij wij je helpen bij het aanleveren van de bestanden en samen met jou controleren of de kwaliteit voldoet. Het mooie is dat je hiervoor geen bestelling hoeft te plaatsen. Stuur ons gerust een berichtje met jouw wensen en wij kijken samen met jou wat we voor jou kunnen betekenen. Laten we het samen doen! Bovendien worden al onze rolgordijnen gratis bij jou thuisbezorgd in Nederland.


Gratis kleurstalen rolgordijnen

Twijfel je nog over de kleur of het materiaal?  Weet je nog niet zeker welke kleur rolgordijnen jij voor je ramen wenst? Bij Mijnrolgordijnopmaat.nl kan je gratis kleurstalen aanvragen. De kleurstalen zijn bij ons extra groot en daardoor krijg je een goede indruk van de kleur en het materiaal van het rolgordijn. Je krijgt de kleurstalen bij ons gratis thuis gestuurd, zodat je het in je eigen ruimte kunt bekijken of de kleur bij jouw interieur past.